VIDEO PAPARAZZI / Așa se rezolvă dilemele la case mai mari! Ce a putut să dea „cu împrumut” un greu al fotbalului

Cum se rezolvă problemele la case mai mari? Foarte repede și eficient! Un greu al fotbalului românesc a dat dovadă de o mega aroganță, după care a arătat că dacă ai de unde, poți să le dai și prietenilor.

Claudiu Florică, pe urmele căruia s-au ținut atent paparazzii Spynews.ro, a ieșit să se distreze ca tot omul. Cu câteva rânduri de bere, afaceristul s-a bucurat de compania prietenilor, chiar dacă nu prea i s-a văzut zâmbetul pe buze de-a lungul ieșirii.

Odată ce distracția s-a terminat, gașca s-a spart și a luat-o pe drumul spre casă – sau pe unde a plecat fiecare. Dar cum tocmai băuse niște bere, Claudiu Florică și-a dat seama că nu se poate urca la volanul mașinii sale, parcată deloc subtil pe trecerea de pietoni. Drept urmare, le-a dat autorurismul „cu împrumut” amicilor, în timp ce el s-a urcat cu un alt prieten.

Cine este Claudiu Florică

Claudiu Florică s-a remarcat atunci când a ajuns pe lista scurtă a acționarilor la Dinamo. A apărut, însă, în lumea fotbalului odată cu înființarea unei școli care a reușit să semneze un parteneriat cu Atletico Madrid.

„Da, mă interesează clubul Dinamo. Sunt rezervat spre optimist că voi deveni patron. Dar nu într-o lună cum spune domnul Negoiță. Va mai dura încă puțin preluarea. Mă voi implica doar dacă voi putea duce Dinamo mai sus, acolo unde îi este locul. Am avut și am discuții cu suporterii. Am o relație specială cu ei, dat fiind faptul că și eu sunt dinamovist. Există deja un audit. Lucrurile sunt în regulă cu licențierea, cu ANAF-ul. Baza de la Saftică este și ea inclusă în tranzacție”, spunea Florică, acum ceva vreme.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro