VIDEO PAPARAZZI / Asta e marea slăbiciune a lui Ionuţ Lupescu! „Kaiser-ul” tremură când o vede

+4 click pentru
galerie

Fiecare bărbat are slăbiciunile lui, iar Ionuţ Lupescu (50 de ani) nu face excepţie de la regulă! Nici măcar fotbalul nu îl mai interesează pe „Kaiser”, atunci când se află faţă în faţă cu „ispita”. Ce îi pune capac fostului mare fotbalist? Paparazzii Spynews.ro au răspunsul!

Sărbătorile au trecut, însă Ionuţ Lupescu nu îşi poate lua gândul de la produsele româneşti. Recent, însoţit de Florentina, nevasta sa, „Kaiser-ul” a mers la cumpărături, într-o piaţă din Capitală.

Odatată ajuns printre tarabe, fostul fotbalist nu s-a mai putut abţine şi a dat iama în bunătăţile scoase la vânzare. Nerăbdător, Ionuţ Lupescu a dorit să guste conopidă murată. Pofta a fost atât de mare, încât „Kaiser-ului” i-a scăpat din mână o bucată.

După ce şi-a satisfăcut pofta, Ionuţ Lupescu şi-a continuat sesiunea de cumpărături, alături de soţia sa. Cei doi au luat la rând magazinele din zonă, hotărâţi să-şi facă provizii pentru următoarele zile.

Cu această ocazie, „Kaiser-ul” a dorit să o îndulcească pe Florentina. El a mers într-o cofetărie de fiţe şi a cumpărat câteva prăjituri.

La finalul sesiunii de cumpărături, încărcat cu bunătăţi, fostul mare fotbalist român a avut nevoie de ajutor. Fără să ezite, unul dintre comercianţi i-a dus câteva pungi pline la maşină.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Rebelul Gabi Iancu a ajuns sub papucul iubitei! Fotbalistul, trimis direct în ale bucătăriei

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini rare cu Adriana Petrescu! Nemachiată nu mai este "Victoria Beckham" de România

Fost component al „Generaţiei de Aut”, Ionuţ Lupescu a evoluat de 74 de ori pentru echipa naţională și a marcat 6 goluri. “Kaiser-ul” a participat la două ediţii ale Campionatului Mondial (1990 şi 1994) şi la două Campionate Europene (1996 şi 2000).

La nivel de club, Ionuţ Lupescu a jucat pentru Dinamo, Bayer Leverkusen, Borussia Monchengladbach, Bursaspor şi Al Hilal.

Ca antrenor, „Kaiser-ul” le-a pregătit pe FCM Bacău şi pe FC Braşov.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro