VIDEO PAPARAZZI / Asta înseamnă ca banii să fie maculatură! Un afacerist celebru şi-a cumpărat cel mai scump SUV din lume

+4 click pentru
galerie

E celebru, e bogat şi, mai nou, conduce cel mai scump SUV din lume! Bela Urasi, afacerist originar din Cluj-Napoca, şi-a achiziţionat, recent, o maşină de toată frumuseţea. Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe milionar în Bucureşti, la volanul „jucăriei” sale.

Ca orice bărbat cu bani, care se respectă, Bela Urasi este înnebunit după bolizii cu mulţi cai putere. Dovadă stă faptul că, de puţină vreme, acesta a devenit proprietarul unui autoturism marca Rolls-Royce Cullinan. Veritabilă bijuterie pe patru roţi, maşina a costat peste 300.000 de euro. 

Nici nu e de mirare! Bolidul, cel mai scump SUV de serie din lume, este oferit cu un sistem de tracțiune integrală, cu patru roți directoare și cu un motor V12 de 6.75 litri care produce 571 de cai putere. 

Încântat de noua sa „bijuterie”, cu câteva zile în urmă, Bela Urasi a dat o tură prin oraş. La un moment dat, acesta a tras pe dreapta şi a mers pe terasa unei cafenele de fiţe. Relaxat, celebrul afacerist s-a aşezat la o masă, şi-a comandat o cafea şi o limonadă, apoi s-a pus pe citit ziare.

Şi-a împărţit averea cu fosta soţie

Milionar de top, Bela Urasi s-a aflat în centrul unui scandal uriaş. În 2013, Emilia Doina, femeia cu care era în divorţ, l-a acuzat pe afacerist că ar fi agresat-o pe ea şi pe fiica ei, acesta fiind unul dintre principalele motive ale despărțirii. Femeia declara la acea vreme că milionarul a luat până şi banii strânşi de fiica lui la propria nuntă. Totodată, femeia a susţinut că ea nu a avut niciodată acces direct la bani. 

După pronunţarea divorţului, averea lui Bela Urasi a scăzut considerabil. La partaj, instanţa a decis ca afaceristul să-şi împartă agoniseala cu fosta soţie. Astfel, femeia a primit 50% din bunurile celebrului bărbat. Terenuri în Cluj-Napoca, apartamente, case, mașini, dar şi bani au intrat în posesia Emiliei Doina.  

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Afaceristul care vrea să cumpere clubul Dinamo trăieşte pe picior mare! Milionarul şi-a tras o „jucărie” de 300.000 de euro

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Iubeşte din nou?! Gabi Torje, surprins în fapt cu o blondină focoasă

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro