VIDEO PAPARAZZI / Au dat frâu liber sentimentelor într-o maşină! Alexandra Becali şi Mihnea Grigoriu, sărutări pătimaşe la miezul nopţii

+4 click pentru
galerie

De când s-au combinat, Alexandra Becali şi Mihnea Grigoriu sunt nedespărţiţi! Ba mai mult, fiica lui Gigi Becali şi beizadeaua milionarului Dan Constantin Grigoriu nu mai ţin cont de nimeni şi de nimic, atunci când hormonii nu le dau pace.

Recent, paparazzii Spynews.ro au fost martorii unor momente extrem de intense petrecute între cei doi amorezi, la miezul nopţii, chiar în maşina de lux a tânărului. Ceea ce părea o simplă discuţie între doi oaameni îndrăgostiţi s-a transformat într-un adevărat spectacol cu tentă erotică.

La un moment dat, fiica mijlocie a lui Gigi Becali a lăsat uşor capul pe spate, iar Mihnea Grigoriu a sărutat-o pasional. Totul a durat câteva zeci de secunde, semn că sentimentele dintre cei doi sunt extrem de puternice.

Apoi, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, Alexandra Becali a coborât din autoturismul iubitului ei şi s-a îndreptat grăbită spre propria maşină, parcată în apropiere. Probabil, tânăra machedoancă trebuia să ajungă repede acasă, acolo unde tatăl ei se pregătea să dea „stingerea”. Înainte de a se urca în bolidul său, Alexandra Becali a avut grijă să bage în gură o gumă de mestecat.

S-au sărutat într-o maşină de 200.000 de euro

Clipele de tandreţe dintre Alexandra Becali şi Mihnea Grigoriu au avut loc într-o maşină scumpă. Mai exact, un Range Rover care a costat 200.000 de euro şi care a fost modificat de o cunoscută firmă de tuning.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Aşa ceva se vede rar într-un restaurant de fiţe! Cu un simplu gest, Brigitte Sfăt i-a lăsat pe toţi cu gura căscată

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Alex Piţurcă e cel mai tare tăuraş din oraş! Imaginile care vor pune pe jar toate femeile!

Oricum, maşina respectivă reprezintă doar un mic detaliu, pentru beizadeaua lui Dan Constantin Grigoriu. Tânărul se poate lăuda, printre altele, cu vacanţele mega-luxoase, dar şi cu ceasurile scumpe pe care le poartă. De exemplu, din când în când, el îşi pune la mână un Audemars Piguet în valoare de 30.000 de euro.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro