VIDEO PAPARAZZI / Băieţii de bani gata, în acţiune! Selly şi Dorian Popa, în vizită la Codin Maticiuc. Ce au făcut, chiar în faţa casei "craiului de Dorobanţi"

+4 click pentru
galerie

Gaşca milionarilor pune ţara la cale. Selly şi Dorian Popa şi-au adunat toţi prietenii şi au mers împreună în vizită la Codin Maticiuc. Băieţii de bani gata nu au stat pe gânduri şi au început să se dezlănţuie imediat după ce au ajuns în faţa casei celebrului om de afaceri. Iată în ce ipostaze au fost surprinşi aceştia de paparazzii Spynews.ro!

Dacă credeaţi că atunci când nu le vedeţi la concerte sau diferite evenimente mondene vedetele noastre se odihnesc, ei bine, v-aţi înşelat. Selly şi Dorian Popa nu iau nicio pauză de la viaţa lor activă, nici măcar în timpul liber. De curând, aceştia au fost surprinşi de paparazzii Spynews.ro, în timp ce-i făceau o vizită lui Codin Maticiuc. Şi nu oricum!

Dorian Popa şi Selly au făcut o plimbare pe străzile Capitalei aşa cum le stă bine unor milionari. Urcaţi în bolidul de lux al celebrului vlogger, aceştia au atras cu siguranţă toată atenţia trecătorilor. Lucru care nu ne miră, pentru că o astfel de bijuterie pe patru roţi nu poate trece neobservată pe şosea.

Imediat după ce a ajuns la destinaţie, Selly, care se afla la volanul maşinii, a fost ghidat de Codin Maticiuc să parcheze autoturismul corespunzător. După ce a coborât din bolid, alături de prietenii săi, simpaticul vlogger a fost întâmpinat de "craiul de Dorobanţi" aşa cum se cuvine. Îmbrăcaţi lejer, Dorian Popa, Selly şi Codin Maticiuc şi-au strâns prieteneşte mâna, semn că sunt bucuroşi să se revadă.

În timp ce Dorian Popa a ales o ţinută roşie, din cap până în picioare, Selly a optat pentru o pereche de jeanşi negri şi un hanorac colorat. Vestimentaţia lui Codin Maticiuc a fost una asemănătoare, purtând o pereche de pantaloni negri şi o cămaşă în pătrăţele galbene şi negre.

Băieţii nu au stat pe gânduri, astfel că Selly a scos imediat camera şi a început să se filmeze alături de Dorian Popa şi de Codin Maticiuc. Între timp, lângă aceştia şi-au făcut apariţia nişte fani, cu care vedetele au făcut fotografii. Ba mai mult, impresionat de prezenţa unei fetiţe, vlogger-ul s-a aplecat să o îmbrăţişeze.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro