VIDEO / PAPARAZZI / Bărbatul misterios care o face fericită pe câştigătoarea "Asia Express"!

+2 click pentru
galerie

Aflată în perioada de "recuperare", după ce a redevenit o femeie singură, Raluka a apărut în public, radiind de fericire, alături de un alt bărbat.

Alexandra Raluca Nistor, alias Raluka, pare că a trecut cu bine peste drama despărţirii. Frumoasa artistă s-a afişat, recent, în public, alături de un tânăr care părea dispus să-i facă toate poftele. Deocamdată nu se ştie dacă bărbatul este vreun verişor săritor, un amic de nădejde sau chiar noul iubit al artistei, însă un lucru este cert: prezenţa acestuia o făcea pe Raluka să radieze de fericire! Cei doi au luat la rând magazinele dintr-un mall din Capitală, iar Raluka şi-a cumpărat mai multe bluze, după ce a analizat zeci de haine, iar sesiunea de shopping s-a încheiat la fast-food.

Recent, Raluka și iubitul și-au spus adio, iar despărţirea s-a produs fără prea mult tam-tam. Asta deşi erau de doi ani împreună şi visau la o nuntă ca în poveşti. Raluka este una dintre cele mai talentate cântărețe de la noi și este câștigătoarea primului sezon al emisiunii "Asia Express", unde a participat alături de Ana Baniciu. Cele două au câștigat 30.000 de euro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro