VIDEO PAPARAZZI / Betty Salam respectă toate regulile în pandemie. Cum a fost surprinsă tânăra mămică la cumpărături

+2 click pentru
galerie

Proaspăta mămică, Betty Salam, respectă toate regulile impuse de pandemie de coronavirus cu care ne luptăm. Fiica lui Florin Salam se apară de virusul ucigaș ca la carte.

Betty a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro la cumpărături, dar nu oricum. Tânără s-a înarmat cu o mască de protecție și abia apoi a ieșit din casă.

Paparazzii Spynews.ro au fost pe fază ca de fiecare dată și au surprins-o pe artistă, alături de soțul ei, la o mică tură de cumpărături. Cei drept, cei doi au ieșit mai mult pentru a-și satisface poftele.

Tânăra a ieșit pentru câteva minute din casă, însă a avut grijă să arate impecabil. Chiar dacă termometrele nu arătat temperaturi prea ridicate, artista a ales să poarte un costum negru, de primăvară-vară.

Fiica lui Salam și-a asortat costumul negru cu un tricou de aceeași culoare și o pereche de adidași albi. Apoi și-a luat soțul, au urcat în bolidul de lux și au oprit la primul magazin care le-a ieșit în cale.

Ajunși la locul cu pricina, vedeta a fost cea care a făcut câteva cumpărături. Se pare că cei doi porumbei aleg să aibă un stil de viață sănătos, căci Betty a ieșit din magazin doar cu sucuri naturale și batoane proteice.

După ce cumpărăturile au fost făcute, tânăra mămică a revenit la mașină, a schimbat câteva vorbe cu soțul ei, vizibil satisfăcut de ceea ce a achiziționat partenera sa, apoi au făcut drum întors către casă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro