VIDEO PAPARAZZI / Blonda Vivi a ajuns la biserica unde este depus Cornel Galeș. Imaginile durerii, cu femeia care nu l-a uitat

VIDEO PAPARAZZI / Blonda Vivi a ajuns la biserica unde este depus Cornel Galeș. Imaginile durerii, cu femeia care nu l-a uitat © Captură Video

Viviana, ultima femeie pe care Cornel Galeș a iubit-o, a sosit, în urmă cu puțin timp, la biserica unde este depus trupul neînsuflețit al acestuia. Ea s-a ocupat exclusiv de pregătirile pentru înmormântare, rudele afaceristului anunțând că nu își doresc să participe la ceremonia funerară.

Paparazzii Spynews.ro au surprins imagini cu momentul când Viviana, femeia care nu l-a uitat pe Cornel Galeș, a ajuns la biserica unde este depus trupul acestuia. Îmbrăcată sombru, se poate citi clar durerea pe fața femeii care și-a petrecut ultima perioadă alături de acesta.

Viviana s-a ocupat de înmormântare

Între timp, Cornel Galeș a fost „renegat” de fosta soție, de fiica biologică, dar și de fratele său. Primele două nu mai țineau de multă vreme legătura cu Galeș, iar fratele, Marian, nici acum nu l-a iertat pentru lucrurile care au creat râcă între ei.

În urmă cu mai mulți ani, Cornel Galeș și-a acuzat fratele că a ținut ascuns faptul că tatăl lor murise. Mai mult, Galeș a susținut la vremea respectivă și că Marian îl mutase pe tatăl lor într-o casă, unde locuia în condiții precare. Totul, ca să poată vinde apartamentul unde omul locuise.

Cornel Galeș a murit pe 30 noiembrie, în urma unui accident rutier petrecut în Spania. Se afla în mașină cu mai mulți prieteni, unul dintre ei fiind și la volan. Impactul puternic i-a fost fatal lui Galeș, care a fost transfigurat de rănile suferite. Între timp, șoferul este încă de negăsit.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro