VIDEO PAPARAZZI / Brigitte Sfăt, scandal în casa „duşmanului” Ilie Năstase! Bruneta a făcut instrucţie cu un bărbat

+4 click pentru
galerie

Incredibil, dar adevărat! Brigitte Sfăt nu poate să stea deaprte de Ilie Năstase! Bruneta a făcut scandal în „casa” fostului ei soţ. Paparazzii Spynews.ro au surprins imagini incredibile cu cea care i-a fost nevastă lui „Nasty”.

Brigitte Sfăt face ce face şi reuşeşte să iasă în evidenţă. Cu câteva zile în urmă aceasta a ales să servească prânzul într-un restaurant de fiţe amplasat chiar în apropierea academiei de tenis care poartă numele fostului ei soţ. De parcă acest lucru nu era suficient pentru a le da apă la moară gurilor rele, bruneta a făcut scandal, la plecare.

Aflată la volanul bolidului ei, în timp ce se pregătea să părăsească zona, Brigitte Sfăt s-a încurcat cu un alt şofer, care circula din sens invers. Hotărâtă să nu dea nici măcar un metru înapoi, fosta soţie a lui Ilie Năstase a reuşit să-l facă pe bărbatul respectiv să coboare din maşină.

După o discuţie aprinsă, omul a cedat în faţa brunetei. Bărbatul s-a urcat la volanul autoturismului său şi a dat cu spatele, astfel încât Brigitte Sfăt să poată să treacă. Degeaba! Fosta nevastă a lui Ilie Năstase nu a plecat până nu l-a mai luat o dată la rost pe şoferul respectiv.

Apoi, în drumul său, Brigitte Sfăt a încălcat Codul Rutier. Focoasa brunetă a întors maşina pe linie dublă continuă. Din fericire pentru ea, niciun poliţist de la circulaţie nu se afla în zonă.

Totuşi, graba de care a dat dovadă vedeta a fost, într-un fel, justificată. Brigitte Sfăt a oprit motorul bolidului său în faţa unei clinici de înfrumuseţare.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / A ieşit la plimbare şi a reuşit să impresioneze pe toată lumea! Gestul pe care l-a făcut Şerban Huidu în mijlocul străzii

Citeşte şi: VIDEO EXCLUSIV! Imaginile care îi dau de gol pe Ştefan Bănică şi pe Lavinia Pîrva! Cele două vedete se pregătesc să aibă un copil!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro