VIDEO PAPARAZZI / Când culoarea semaforului este roșie, Anda Adam nu pierde timpul. Ce face vedeta în trafic, atunci când crede că nimeni nu o vede

+2 click pentru
galerie

Anda Adam face tot ce este necesar pentru a ține virusul departe de ea. Paparazzii SpyNews.ro au surprins-o pe artistă în trafic, la semafor, atunci când credea că nimeni nu este cu ochii pe ea. 

Anda Adam, una dintre cele mai sexy vedete de la noi, ține să aibă o imagine perfectă chiar și când se află singură în mașină, în trafic. 

Vedeta a fost surprinsă de paparazzii SpyNews.ro, în traficul bucureștean, nu oricum, ci având o imagine de nota zece.

Imaginile surprinse o arată pe Anda Adam la volanul noului său bolid de lux. La un moment dat, când culoarea semaforului a devenit roșie, artista nu a pierdut timpul deloc și a făcut ceea ce fac majoritatea femeilor la volan. 

Mai întâi, sexy mămica s-a privit pentru câteva clipe în oglindă, pentru a se asigură că podoaba capilară îi este aranjată perfect, apoi, pentru a se asigura că ține cât mai departe noul coronavirus de ea,  Anda a scos ”artileria” grea din geantă. 

Pentru că respectă regulile impuse de autorități, dar și de teamă, Anda utilizează în mod frecvent dezinfectantul de mâini, lucru care s-a întâmplat și acum, în trafic. 

Imediat după ce și-a aranjat părul, s-a dezinfectat, Anda a simțit nevoia să fie și mai fresh, așa că înainte ca semaforul să arate culoarea verde, artista s-a ”alimentat” și cu o gumă de mestecat. 

Și se pare că se grăbea tare să ajungă acasă, după o tură prin oraș, căci imediat vedeta a călcat pedala de accelerație și a pornit în grabă de la semafor. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro