VIDEO PAPARAZZI / Când iese în oraş, înnebuneşte orice „tăuraş”! Cum a reuşit Marina Dina să întoarcă toate privirile

+4 click pentru
galerie

Marina Dina a adus pe lume doi copii, însă arată mai bine ca oricând! Recent, aflată într-o formă excelentă, vedeta a făcut ravagii în oraş.

Care e plăcerea numărul unu a femeilor? Mersul la cumpărături, nu-i aşa? Ei bine, Marina Dina este de aceeaşi părere cu noi. Vedeta nu ratează nicio ocazie de a face shopping.

Cu câteva zile în urmă, aceasta a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro într-un supermarket din Capitală. Îmbrăcată sexy - în alb şi roşu - într-un maiou şi într-o pereche de pantaloni mulaţi pe picioare, blondina a reuşit să întoarcă toate privirile.

În ciuda faptului că era apreciată de cei din jurul său, Marina Dina şi-a concentrat atenţia asupra a ceea ce avea de făcut. Fără să stea prea mult pe gânduri, ea a umplut un coş până la refuz. Printre alimentele achiziţionate de aceasta s-au numărat fructe, legume şi carne.

Lacrimi de fericire

Mamă de băiat şi de fată, Marina Dina a povestit, într-un interviu acordat emisiunii „Răi da buni” o întâmplare care a făcut-o să lăcrimeze.

„Acum câteva zile, m-a emoţionat ceva. Stăteam întinsă pe jos, băieţelul era suit pe mine, m-a prins de cap şi m-a îmbrăţişat şi am plâns instantaneu. Toate momentele au fost frumoase, până şi cele grele. Eu îmi mai doresc copii. Nu chiar atât de mulţi, dar îmi doresc”, a spus Marina Dina

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Vladimir Drăghia a încurcat-o! A vrut să se distreze la terasă, dar a fost pus la respect! Află cine i-a venit de hac

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Cod roşu de aroganţă! Iată de ce sunt în stare fraţii Tristan şi Cobra Tate atunci când ies cu iubitele în oraş

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest