VIDEO PAPARAZZI / Când „Piţi” Junior nu are timp de ea, alt bărbat îi ţine companie! Cu cine a fost surprinsă la restaurant Cristina Ich

+4 click pentru
galerie

Cristina Ich nu încetează să surprindă! După ce a detonat „bomba” în lumea mondenă, atunci când a anunţat că este însărcinată, iubita lui Alex Piţurcă le dă încă un subiect de bârfă gurilor rele.

Cu câteva zile în urmă, Cristina Ich şi-a făcut apariţia într-o zonă de lux a Capitalei. Vedeta a coborât din bolidul său şi s-a îndreptat spre un restaurant de fiţe.

În drumul său, iubita lui „Piţi” Junior a dat nas în nas cu un cunoscut, un om de afaceri renumit în lumea bună, care a condus unul dintre cele mai tari cluburi din Bucureşti. Amabilă, Cristina Ich s-a oprit, l-a salutat pe celebrul bărbat, apoi a stat câteva minute de vorbă cu acesta.

Apoi, tânăra a intrat în restaurant, s-a aşezat la o masă şi şi-a comandat de mâncare. Nu după mult timp, cunoscutul mascul şi-a făcut şi el apariţia în local. Fără să ezite, acesta a luat loc lângă Cristina Ich şi i-a ţinut companie acesteia.

Deloc deranjată de gestul afaceristului, iubita lui „Piţi” Junior a stat de vorbă cu acesta, a zâmbit de câteva ori, semn că între ei există o relaţie de prietenie veche.

„Ce fac cu un copil?”

Schimbările din timpul sarcinii par să o afecteze serios pe Cristina Ich. Frumoasa vedetă a început să plângă pe Instagram, în timp ce se filma în cabinetului medicului. Ea le-a spus fanilor săi că îi este teamă de faptul că nu va fi o mamă bună. În plus, iubita lui Alex Piţurcă a mai afirmat că ea este încă un copil.

"Mi-am luat analizele, glicemie provocată, trei ore trebuie să stau. Ce plictiseală! Eu nu o să mai fiu copilul lui mama... Eu vreau să fiu copil... Nu mai eşti copil, când ai copil! Nu vreau să cresc niciodată, vreau să am cinci ani jumătate. Mamă, dacă mă vezi, ce fac eu cu un copil? Eu sunt un copil. Ce tragedie, ce mă fac eu cu un copil? Dacă nu o să ştiu să am grijă de el? Dacă nu o să fiu o mamă bună? M-a afectat analiza asta de glicemie", a spus Cristina Ich.

Citeşte şi:

Citeşte şi:

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro