VIDEO PAPARAZZI / Când vine vorba de distracţie, nimeni nu îi întrece! Antonia, Alex Velea, CRBL şi Matteo, surprinşi în timpul unei petreceri de pomină

+4 click pentru
galerie

Împart numeroase scene din ţară şi din străinătate, iar când nu se află în faţa publicului sunt cei mai buni prieteni. Antonia, Alex Velea, CRBL şi Matteo au fost surprinşi de paparazzii Spynews.ro în timp ce se distrau împreună, în Bucureşti.

Cu câteva zile în urmă, după lăsarea întunericului, cei patru cântăreţi, împreună cu câţiva amici, au ales să petreacă o seară de neuitat într-unul dintre cele mai scumpe restaurante. Pentru câteva ore, Antonia, Alex Velea, CRBL, Matteo şi gaşca lor au stat la poveşti, au mâncat cele mai delicioase preparate şi au consumat cele mai rafinate băuturi.

Evident, voia bună a fost la ea acasă, artiştii şi prietenii lor fiind surprinşi în repetate rânduri cu zâmbetele pe buze. La un moment dat, aceştia au dat în mintea copiilor. Vedetele şi amicii lor au început să se joace de mama focului.

După aceste momente superbe, cântăreţii şi prietenii lor s-au despărţit cu greu. Înainte de a o lua fiecare pe drumul său, aceştia au mai stat de vorbă în faţa localului respectiv.

Alex Velea şi-a etalat noul look

Cu această ocazie, Alex Velea şi-a etalat în public noul look. Artistul şi-a vopsit părul blond, iar fanii au fost în extaz pe reţelele de socializare.

„Super bine îți stă”, „Așa mai merge”, „Super sexy”, „Fresh mereu, ca un om mare”, „Arăți bine”, „Respect”, au fost câteva din sutele de mesaje pe care artistul le-a primit pe internet.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Cel mai dur bărbat din România se pregăteşte să devină tătic pentru a doua oară! Imagini exclusive cu soţia acestuia însărcinată

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Toţi bărbaţii au înnebunit când au văzut-o pe soţia lui Gabi Enache! Lena, apariţie fierbinte într-un centru comercial

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest