VIDEO PAPARAZZI / Când vine vorba de femei, nimeni nu-l întrece! Mihai Sturzu, surprins în cele mai tandre momente

+4 click pentru
galerie

Nici muzica, nici politica nu au reuşit să-i capteze atenţia lui Mihai Sturzu, aşa cum o face iubita sa. Fostul membru fondator al formaţiei „Hi-Q” este un romantic convins. Imaginile suprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

Deşi a trecut de la o relaţie la alta, se pare că Mihai Sturzu şi-a găsit, în sfârşit, liniştea din punct de vedere sentimental. „Vinovata” este o tânără, şatenă, care a reuşit să-l facă pe artist să dea frâu liber simţămintelor.

În urmă cu câteva zile, cei doi amorezi şi-au făcut apariţia într-un parc din Capitală. Îmbrăcaţi lejer,aceştia s-au plimbat zeci de minute pe alei. Mihai Sturzu a lăsat impresia unui om extrem de îndrăgostit. Acesta şi-a ţinut iubita de mână mai tot timpul, iar pe chipul său s-a putut observa fericirea şi mulţumirea unui om împlinit sentimental.

Singurele momente în care acesta nu şi-a ţinut iubita de mână au fost cele în care a fost nevoit să răspundă unor mesaje primite pe telefon. În rest, parcă săgetat de Cupidon, celebrul brbat a fost nedezlipit de femeia care i-a „furat” inima.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Să tot ai o aşa mamă! Ce făcea Maria Băsescu în timp ce EBA năştea

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Vara a venit, Joshua Castellano s-a pus pe investit! Italianul vrea să dea lovitura într-un parc din Capitală şi a pus "biciul" pe angajaţi

Mihai Sturzu s-a născut la 3 octombrie 1979, în Bucureşti. El a fost membru fondator al formaţiei „Hi-Q”, trupă în care a cântat 18 ani. El a fost mereu activ și pe plan sportiv. În perioada adolescenței a practicat șase ani handbal de performanță. Fost deputat, acesta a absolvit cursurile teoretice ale Școlii Superioare de Aviație Civilă, în aprilie 2016.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro