VIDEO PAPARAZZI / Când vine vorba de femei, nimeni nu-l întrece! Mihai Sturzu, surprins în cele mai tandre momente

+4 click pentru
galerie

Nici muzica, nici politica nu au reuşit să-i capteze atenţia lui Mihai Sturzu, aşa cum o face iubita sa. Fostul membru fondator al formaţiei „Hi-Q” este un romantic convins. Imaginile suprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

Deşi a trecut de la o relaţie la alta, se pare că Mihai Sturzu şi-a găsit, în sfârşit, liniştea din punct de vedere sentimental. „Vinovata” este o tânără, şatenă, care a reuşit să-l facă pe artist să dea frâu liber simţămintelor.

În urmă cu câteva zile, cei doi amorezi şi-au făcut apariţia într-un parc din Capitală. Îmbrăcaţi lejer,aceştia s-au plimbat zeci de minute pe alei. Mihai Sturzu a lăsat impresia unui om extrem de îndrăgostit. Acesta şi-a ţinut iubita de mână mai tot timpul, iar pe chipul său s-a putut observa fericirea şi mulţumirea unui om împlinit sentimental.

Singurele momente în care acesta nu şi-a ţinut iubita de mână au fost cele în care a fost nevoit să răspundă unor mesaje primite pe telefon. În rest, parcă săgetat de Cupidon, celebrul brbat a fost nedezlipit de femeia care i-a „furat” inima.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Să tot ai o aşa mamă! Ce făcea Maria Băsescu în timp ce EBA năştea

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Vara a venit, Joshua Castellano s-a pus pe investit! Italianul vrea să dea lovitura într-un parc din Capitală şi a pus "biciul" pe angajaţi

Mihai Sturzu s-a născut la 3 octombrie 1979, în Bucureşti. El a fost membru fondator al formaţiei „Hi-Q”, trupă în care a cântat 18 ani. El a fost mereu activ și pe plan sportiv. În perioada adolescenței a practicat șase ani handbal de performanță. Fost deputat, acesta a absolvit cursurile teoretice ale Școlii Superioare de Aviație Civilă, în aprilie 2016.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro