VIDEO PAPARAZZI / Când vine vorba de haine, iubita lui Dennis Man e foarte responasabilă! Nu-i scapă din ochi nimic, însă nu uită nici de cei mai nevoiași. Cum a fost surprinsă în plină zi

+2 click pentru
galerie

Dennis Man are de ce să fie un bărbat mândru cu o așa iubită. E tânără, frumoasă, cu siguranță și devreme acasă, dar responsabilă atunci când vine vorba de ținute sale, care nu costă deloc puțin. Paparazzii SpyNews.ro au surprins-o chiar în timp ce mergea cu hainele sale spre croitorie! 

Dennis Man este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști de la FCSB, iar în afara acestului lucru are de ce să se consideră un bărbat mândru! Iubita lui este foarte atentă atunci când vine vorba de ținutele sale, e responsabilă și nu-și neglijează niciodată aspectul fizic, dar nu uită nici cei mai puțin fericiți. 

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Alexandra, iubita fotbalistului, chiar în plină zi pe străzile din București la volanului mașinii sale de lux. 

Are grijă de ea, dar nu uită nici de cei mai puțin norocoși în viață

Pentru că acum trăiește pe picior mare și poate să-și permită ce vrea, tânăra nu uită totuși nici de oamenii care sunt mai puțini fericiți, așa ca în timp ce aștepta în trafic pentru a merge spre destinația unde avea treaba, Alexandra a scos pe fereastră mașinii pe care o conducea o bancnotă de 10 lei pe care i-a înmânat-o unui cerșetor! 

După ce a făcut gestul de lăudat, tânăra a mers în continuare în trafic pentru mai multe minute, iar la un moment dat s-a oprit în fața unui croitorii. 

Îmbrăcată într-o pereche de colanți scurți, dar și un hanorac, bruneta a ieșit din mașina alături de cățelul său și s-a îndreptat rapid către portbagaj! Aceasta a luat mai multe haine pe care le avea depozitate în acel loc și imediat a urcat în clădire. 

A câştigat titlul de „Miss Arad”

Dennis Man are și mai multe motive să se considere un bărbat mândru și fericit.! Iubita sa, Alexandra Ionela, a fost desemnată Miss Arad, în anul 2014. Cei doi formează un cuplu de mai mult timp, încă de pe vremea când fotbalistul evolua pentru UTA. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro