VIDEO PAPARAZZI / Când vine vorba de relaxare, nimeni nu îi întrece! Iată pe unde îşi fac veacul Corneluş Dinu şi soţia sa

+4 click pentru
galerie

Corneluş Dinu este, fără îndoială, un om norocos! Crescut într-o familie care i-a asigurat o viaţă liniştită, fiul „Procurorului” trăieşte pe picior mare în continuare. 

Bărbat care se respectă, Corneluş Dinu îi oferă soţiei sale o viaţă de răsfăţ. De exemplu, zilele trecute, fiul lui Cornel Dinu a dus-o pe frumoasa Alexandra pe o terasă de fiţe din Capitală.

Însoţiţi de câinele lor, un superb bichon, cei doi s-au relaxat aproximativ două ore. Sub privirile paparazzilor Spynews.ro, aceştia şi-au comandat de băut, apoi au stat la poveşti. Aflaţi într-o dispoziţie excelentă, Alexandra şi Corneluş Dinu au fost tot timpul cu zâmbetele pe buze, semn că nu au nicio grijă care să le dea bătăi de cap.

Cum a devenit familist convins

Alexandra şi Corneluş Dinu sunt împreună de pe vremea când erau elevi de liceu. Aceştia şi-au unit destinele în toamna lui 2011. La nunta lor au fost prezenţi peste 450 de invitaţi, iar preţul unui meniu a fost de 300 de euro.  Naşii cuplului au fost Nicu Gheară şi soţia sa, Mihaela.  

Un an mai târziu, cei doi au devenit părinţii unei fetiţe care a primit numele Natalia Mihaela. Din acel moment, viaţa lui Corneluş Dinu s-a schimbat total! Dacă înainte obişnuia să meargă prin cluburi sau la petreceri exclusiviste, dupa naşterea micuţei, fiul „Procurorului” a devenit un familist convins.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / „Perla” lui Gigi Becali ştie cum se face o femeie fericită! Super-cadoul pe care Dennis Man vrea să i-l facă iubitei sale

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Gigi Becali are de ce să fie mândru! Fotbalistul cu clauză de 30 de milioane de euro îi face toate poftele iubitei sale

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest