VIDEO PAPARAZZI / Cărunt, îmbătrânit și de nerecunoscut! Milionar în euro, schimbat total de viața de bogătaș. Transformare incredibilă!

+4 click pentru
galerie

Viața de bogătaș nu este una atât de minunată pe cât mulți ar crede, mai ales atunci când trebuie să muncești pe brânci pentru averea ta. Unul dintre marii miliardari ai României a ajuns de nerecunoscut și dacă te uiți spre el pe stradă, abia că îl recunoști!

Sorin Peneș, cunoscut drept „mogulul tipografiei”, s-a schimbat foarte mult de la ultimele apariții publice și până atunci. Dacă acum aproximativ 7-8 ani ajungea în marile topuri ale Forbes, ultima perioadă a fost una mai liniștită pentru milionarul în euro.

A dat afacerea pe una din marile pasiuni

Toți cei care îl cunosc pe Peneș știu că are două mari pasiuni: mașinile și arta. Am putea spune că și motocicletele sunt incluse în această primă categorie, pentru că, atunci când o motocicletă a avut nevoie de reparații, afaceristul a stat trup și suflet lângă cel care avea grijă de ea.

Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Sorin Peneș, chiar în momentul în care asista la reparațiile motocicletei sale. Este greu să nu observăm cât de mult s-a schimbat, hainele ușor ponosite și părul cărunt aducându-i un aer bătrânesc, foarte diferit de cum apărea în urmă cu aproape zece ani.

Cine este Sorin Peneș

Sorin Peneș este un cunoscut milionar care activează în domeniul tipografiilor și imobiliarelor. În anul 2011, reușea să vândă două blocuri construite într-o zonă rezidențială din Capitală, mișcare care chiar i-a umplut buzunarele. Tot acum câțiva ani, cifra afacerii sale era în scădere, averea lui în prezent nefiind prea clară. Oare să fi ajuns să aibă probleme cu banii?

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro