VIDEO PAPARAZZI / Cât de tare suferă Raluca Podea după ce s-a despărţit de iubit? Imaginile care spun totul despre ce simte blondina pentru bărbatul infidel

+4 click pentru
galerie

După o relaţie de un an, superba Raluca Podea este, din nou, disponibilă! Blondina s-a despărţit de iubit, după ce acesta a înşelat-o în timp ce ea se află în Dubai. Cât de tare suferă diva după bărbat? Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro vorbesc de la sine!

În urmă cu cu câteva zile Raluca Podea şi-a făcut apariţia pe terasa unui restaurant de fiţe din Capitală. Ca orice femeie ieşită recent dintr-o relaţie, vedeta a simţit nevoia să se destăinuiască unei prietene. Astfel, diva a fost însoţită în oraş de o amică.

Preţ de mai bine de o oră, fetele au stat de vorbă, au băut cafea şi apă plată. Din când în când, Raluca Podea a aruncat o privire asupra telefonului mobil, dar şi a bărbaţilor chipeşi care treceau prin zonă.

„Am ieşit la agăţat”, ne-a mărturisit vedeta, semn că nu are de gând să sufere prea mult după fostul iubit.

La final, Raluca Podea a făcut un gest de toată lauda! Precum o doamnă care se respectă, vedeta a ţinut neapărat să-i fie recunoscătoare prieteni sale, pentru că şi-a făcut timp să o asculte. Astfel, blondina a achitat notat de plată.

L-a dat în fapt pe fostul iubit

Tradată de bărbatul despre care credea că o iubeşte, Raluca Podea a dezvăluit motivul pentru care a fost înşelată. Din câte se pare, omul nutrea sentimente pentru fosta sa parteneră.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Dovada că Brigitte e decisă să divorţeze de data asta! Şi nu! Nu e pentru că a mers iar la Tribunal

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Adrian Mutu are de ce să fie mândru! Cum reuşesc Sandra şi mama ei să-l facă fericit pe „Briliant”

„Un bărbat, când nu-și încheie socotelile din trecut, nu e bine! A mers pe mai multe direcții. Virtual, era cu mult mai multe persoane, era și cu o persoană cu care fusese în trecut... Am descoperit asta în decursul acestei luni”, a declarat, la Antena Stars, în cadrul emisiunii “Agenţia VIP”, Raluca Podea.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro