VIDEO PAPARAZZI / Ce a făcut soţia fratelui Cristinei Ţopescu, după ce a plecat de la priveghiul regretatei jurnaliste

VIDEO PAPARAZZI / Ce a făcut soţia fratelui Cristinei Ţopescu, după ce a plecat de la priveghiul regretatei jurnaliste © paparazzi

Astăzi a avut loc ceremonia de pomenire a Cristinei Ţopescu. La acest eveniment trist a fost prezent şi unul dintre fraţii vitregi ai fostei jurnaliste care a evitat complet întrebările jurnaliştilor. Iată ce a făcut soţia acestuia imediat după ce a plecat de la priveghi.

Cristi Ţopescu a participat astăzi la ceremonia de pomenire a surorii sale vitrege. Îmbrăcat în haine negre, bărbatul a pătruns prin curtea Cimitirului Bellu, deoarece a vrut să evite mulţimea de jurnalişti prezentă la eveniment. La priveghi a venit și mama jurnalistei, Rodica Țopescu. Femeia a adus o coroană pe care era scris un mesaj dureros, transmis fiicei sale: "Iubirea vieții mele, mămica." 

Fratele vitreg al Cristinei Ţopescu a fost însoţit de soţia sa. Îmbrăcată tot în haine de doliu, din cap până în picioare, cu o pălărie pe cap, la câteva clipe după ce a plecat de la ceremonia de pomenire, femeia a fost lăsată cu maşina în faţa unui mall. 

Incinerarea Cristinei Ţopescu va avea loc mâine, la Crematoriul Uman din Vitan-Bârzești, începând cu ora 13:00. La acest eveniment vor lua parte rudele şi apropiaţii săi pentru a-i fi alături pe ultimul drum. 

Cristina Ţopescu a murit la vârsta de 59 de ani. Realizatoarea TV a fost găsită moartă în locuinţa sa. Fosta jurnalistă se afla în pat, îmbrăcată în hainele ei de casă. Moartea sa a şocat întreaga ţară, lăsând regrete profunde în inimile celor care au iubit-o.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro