VIDEO PAPARAZZI / Ce dietă, ce siluetă?! O artistă celebră de la noi, surprinsă în timpul unui festin, alături de prietene

+4 click pentru
galerie

Conştientă de faptul că nu va avea parte de o viaţă uşoară la „Asia Express”, cel mai dur reality show difuzat în România, Nico a luat măsuri. Cu puţin timp înainte de a pleca în Filipine şi în Taiwan, pe „Drumul Comorilor”, vedeta a ţinut neapărat să aibă parte de un festin pe cinste.

În urmă cu câteva zile, Nico a ieşit în oraş, alături de cele mai bune prietene ale sale. Fără să stea pe gânduri, sub privirile paparazzilor Spynews.ro, fetele au decis să se răsfeţe într-un mall din Capitală. 

După ce au ajuns în centrul comercial, Nico şi amicele sale au făcut shopping, apoi au mers în zona în care erau amplasate restaurante.  Imediat, acestea au dat iama în fast-food-urile din zonă. 

Fără să se gândească la siluetă, vedeta şi-a cumpărat un preparat delicios. Apoi, fericită că se află în compania prietenelor sale, s-a pus pe înfulecat. Nico nu s-a oprit din mâncat nici măcar atunci când i-a sunat telefonul. Cu o mână pe aparat şi cu cealaltă pe furculiţă, aceasta a continuat să se hrănească.

Vor avea rivali de top

În cel de-al treilea sezon al „Asia Express”, Nico va face echipă cu fiica ei, Alexandra. Acestea îi vor înfrunta pe chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh. 

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Gata! S-a întrunit comandamentul pentru situaţii de urgenţă! Cine e persoana pe care Cristina Ich a ales-o să o ajute cu bebeluşul

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Asta da aroganţă! Cum se pregăteşte Gina Pistol pentru cel de-al treilea sezon al „Asia Express”

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest