VIDEO PAPARAZZI / Ce mare i-a crescut burtica Andei Călin. Iubita lui Vârciu, surprinsă alături de mama și fetița sa, la cumpărături

+2 click pentru
galerie

Anda Călin a fost surprinsă din nou de paparazzii Spynews.ro. Iubita lui Liviu Vârciu a ieșit la o mică serie de cumpărături alături de mama și fetița sa.

Așa cum ne-a obișnuit, Anda Călin a ieșit din casă îmbrăcată lejer, cu o pereche de blugi deschiși la culoare, un tricou alb, ținută pe care și-a accesorizat-o cu o pereche de ochelari de soare. Astfel, frumoasa brunetă și-a dorit să scape de ochii curioșilor, însă paparazii noștri au fost pe fază și de această dată.

Iubita lui Vârciu și-a luat mama și fiica și au plecat în grup la o mică serie de cumpărături. Cu burtica la vedere prin tricoul alb și mulat pe care a ales să îl poarte, Anda s-a urcat la volanul mașinii și au dat fuga la magazin. Mama vedetei s-a așezat pe bancheta din spate a mașinii, având grijă de nepoțica sa pe parcursul drumului.

După ce Anda a umplut o plasă cu alimentele de care aveau nevoie în casă, cele trei au făcut drum întors spre vila în care locuiesc.

Anda Călin are pofte de graviduță 

Doar că pe drum, Andei i s-a făcut poftă de o răcoritoare. Și cum este o femeie însărcinată, frumoasa brunetă a oprit la prima benzinărie din drumul său și și-a satisfăcut pofta.

Acela a fost momentul când paparazzii Spynews.ro. au surprins-o pe Anda Călin în toată spendoarea ei, cu burtica la vedere.

Iubita lui Liviu Vârciu arată impecabil, iar burtica îi crește de la o zi la alta

Se pare că iubitei lui Vârciu îi priește din plin această perioadă. Deși își satisfice toate poftele, Anda nu pare că a luat mai deloc în greutate, doar burtica fiind din ce în ce mai evidentă, semn că în curând cei doi își vor strânge în brațe și cel de-al doilea copil.

După câteva vorbe schimbate cu mama sa, lângă mașină, cele două femei s-au urcat în autoturism și s-au îndreptat spre casă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro