VIDEO PAPARAZZI / Ce s-ar face fără Maria Constantin? Artista l-a scos pe Dacian Varga dintr-o situaţie jenantă

+4 click pentru
galerie

A dat norocul peste Dacian Varga! Renumitul fotbalist are o iubită celebră, frumoasă, bogată şi... care îl scapă de necazuri. Imaginile surprinse de paparazzii Sypnews.ro stau mărturie!

Cu câteva zile în urmă, Dacian Varga a plecat în oraş, dornic să rezolve câteva probleme care nu suportau nicio amânare. Cu această ocazie, proverbul „Graba strică treaba” i s-a potrivit de minune fostului campion al României. Din neateţie, acesta şi-a lăsat cheile acasă.

La întoarce, norocul lui Dacian Varga s-a numit Maria Constantin! Pentru că artista se afla acasă, fotbalistul a reuşit să intre în blocul în care locuieşte  împreună cu celebra blondină.  Dacina Varga a sunat la interfon, iar cântăreaţa i-a deschis uşa.

Totuşi, spune noi, celebrul fotbalist ar trebuie să fie mai atent, data viitoare. Toată lumea ştie că „Ulciorul nu merge de multe ori la apă”.

Dacian Varga îi oferă linişte

Trecută printr-un mariaj eşuat alături de regretatul Marcel Toader, Maria Constantin se simte minunat alături de Dacian Varga. Vedeta a dezvăluit că fotbalistul îi oferă liniştea de care avea nevoie.

„Cred că fiecare are dreptul la o viaţă personală, o viaţă privată, o viaţă de familie, alături de cine îi este drag. Viața mea este mai liniștită, de când am oameni dragi lângă mine, care mă iubesc”, a declarat, pentru Antena Stars, Maria Constantin.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / El e cel mai „scoţian” bărbat! Cu teancul de bani în mână, un greu din fotbalul românesc l-a ignorat pe un nevoiaş

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / A divorţat, dar e mai fericită ca oricând! Cine e persoana care i-a readus Amnei zâmbetul pe faţă

În cariera sa de fotbalist, Dacian Varga a evoluat pentru Sportul Studenţesc, Unirea Urziceni, Rapid, Kuban Krasnodar, FC Vaslui, Universitatea Craiova, ASA Târgu Mureş, Petrolul Ploieşti şi CS FC Dinamo. Pentru echipa naţională, acesta a bifat patru selecţii şi nu a marcat vreun gol.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro