VIDEO PAPARAZZI / Ce transformare pentru Cristian Boureanu! Din bărbat rebel, a devenit iubit model! Iată cum o răsfaţă pe Laura Dincă

+5 click pentru
galerie

Vremurile în care Cristian Boureanu ţinea primele pagini ale ziarelor cu scandalurile în care era implicat sunt istorie. Fostul politician şi-a schimbat radical stilul de viaţă, iar certurile au fost înlocuite cu un comportament ireproşabil, din care iubita acestuia are cel mai mult de câştigat.

Cristian Boureanu nu încetează să ne uimească! Cândva considerat un personaj negativ, din cauza scandaluri monstruase pe care le-a avut în mijlocul străzii cu fiica sa, dar şi cu cu poliţiştii rutieri, celebrul bărbat a devenit un om liniştit, care preferă să-şi răsfeţe partenera de viaţă.

Recent, fostul politician i-a oferit Laurei Dincă o seară de neuitat, pe terasa unui restaurant de fiţe din Capitală. Celor doi amorezi le-au fost alături cei mai buni prieteni, iar voia bună a fost la ea acasă, conform imaginilor surprinse de paparazzii Spynews.ro.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Trăieşte regeşte şi pe toţi îi răsplăteşte! Omul alături de care Cristi Borcea a făcut legea la Dinamo, surprins în timp ce dădea şpagă!

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini exclusive de la parastasul soacrei lui Cosmin Olăroiu! Cu teancul de bani la vedere, antrenorul a fost cuprins de durere

Pentru mai bine de trei ore, Cristian Boureanu, Laura Dincă şi amicii lor au servit cina, au băut vin scump şi au stat la taclale. Cei doi îndrăgostiţi au fost în centrul discuţiilor, iar încrâncenarea de acum câţiva ani a fost înlocuită cu zâmbete largi. E semn clar! Fostul politician şi iubita sa au trecut peste clipele grele care le-au marcat vieţile.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro