VIDEO PAPARAZZI / Clipe grele pentru fiica mijlocie a lui Gigi Becali! Cea mai dragă fiinţă din viaţa Alexandrei a ajuns pe mâinile medicilor

+4 click pentru
galerie

Ţinută în puf de tatăl ei, Alexandra Becali a dat de necaz! Când nimeni nu se aştepta, cea mai dragă fiinţă a fiicei latifundiarului din Pipera a ajuns pe mâinile medicilor. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro sunt de-a dreptul emoţionante.

Soarta este crudă chiar şi cu fetele de bani gata. Acest lucru a fost simţit pe propria piele de Alexandra Becali, care, cu câteva zile în urmă, a fost nevoită să-şi ducă la doctor animalul de companie.

La ieşirea din clinica veterinară, fiica mijlocie a patronului clubului FCSB a lăsat impresia că momentele petrecute în faţa medicilor specialişti au marcat-o profund. Cu toate acestea, Alexandra Becali i-a oferit toată afecţiunea micuţului ei câine.

În drumul spre maşina sa, blondina l-a ţinut în braţe pe patruped şi chiar i-a zâmbit de câteva ori. Afectat de cele trăite la veterinar, câinle nu s-a dezlipit de pieptul stăpânei sale, care l-a urcat în maşină şi l-a dus acasă.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / În viaţa reală, nimic nu e interzis! Iată cum se distrează cel mai tare actor din serialul-fenomen „Fructul oprit”

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / I-au murit soţia, părinţii şi copiii, dar nu a rămas singur! Iată cu cine îşi alină durerea Florin Călinescu

La 22 de ani, Alexandra Becali este studentă la Drept. Tânăra are două surori, Teodora şi  Cristina. Dintre cele trei, Alexandra este cea care are o intensă activitate mondenă. Nu o dată, tânăra machedoancă a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în diverse localuri de fițe din nordul Capitalei sau mergând la sălile de fitness, pentru a avea grijă de trupul ei.

În 2015, Alexandra Becali a generat panică în traficul din Bucureşti. La volanul bolidului său, fiica lui Gigi Becali a încălcat regulile de circulație. Tânăra le-a tăiat calea altor conducători auto şi a gonit cu mult peste viteza legală, pe șina tramvaiului.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro