VIDEO PAPARAZZI / Cod roşu de aroganţă! Iată de ce sunt în stare fraţii Tristan şi Cobra Tate atunci când ies cu iubitele în oraş

+4 click pentru
galerie

Vremurile în care Tristan şi Cobra Tate îşi făceau de cap prin oraş au apus. Îndrăgostiţi nebuneşte, cei doi tineri de bani gata sunt în stare de orice pentru partenerele lor. Recent, fostul Binacăi Drăguşanu şi fratele său le-au oferit iubitelor o după-amiază de neuitat.

Pentru Tristan şi Cobra Tate, viaţa de huzur e un fleac! În urmă cu câteva zile, aceştia au dat drumul unui veritabil cod roşu de aroganţă. Milionarii şi-au dus partenerele pe terasa unuia dintre cele mai tari restaurante din Capitală şi le-au răsfăţat cu băuturi care mai de care mai fine şi, evident, mai scumpe.

Bărbaţi care se respectă, Tristan şi Cobra Tate au fumat trabuc şi au stat la poveşti alături de partenerele lor. Totul a durat câteva ore, timp în care fetele s-au simţit minunat în compania celebrilor fraţi.

Tristan Tate şi iubita lui au părăsit primii locaţia respectivă. Înainte de a o lua pe drumuri diferite, aceştia au fost protagoniştii unui moment absolut superb. Cei doi îndrăgostiţi s-au sărutat în faţa locaului respectiv, în văzul tuturor.

Vrea să devină tătic

Îndrăgostit nebuneşte, Tristan Tate se gândeşte foarte serios la viitorul său apropiat. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, milionarul a mărturisit că îşi doreşte să aibă copii.

„În următorii 2-3 ani îmi doresc să am copii, dar nu mă căsătoresc acum, nu am de gând să mă căsătoresc acum”, a declarat Tristan Tate, care a adăugat: „Cred foarte tare că este datoria mea, ca bărbat, să am copii, mai ales băieţi”.

Citeşte şi: VIDEO EXCLUSIV / Cine o consolează pe Ramona, asistenta sexy de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, după divorţ? Un bărbat celebru a venit la ea acasă cu o sticlă de vin

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Fostul soţ al Corinei Bud se ţine de aroganţe! Omul de afaceri şi-a tras o bijuterie de zeci de mii de euro

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro