VIDEO PAPARAZZI / Corneluș Dinu nu uită de unde a plecat! Fiul legendei Dinamo a dat bani pe stradă, unei bătrâne. Gestul făcut imediat după 

Face ce face și nu iese din vizorul presei! Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe fiul legendei Dinamo, Corneluș Dinu, în timp ce făcea un gest nobil. A vrut să fie subtil, dar nu i-a ieșit! 

Să vezi și să nu crezi! Corneluș Dinu este un exemplu de "așa da". Fiul fostului antrenor Cornel Dinu a lăsat deoparte luxul și opulența și a coborât cu picioarele pe pământ. Paparazzii Spynews.ro, au fost pe fază ca de fiecare dată, și l-au surprins făcând un gest de-a dreptul remarcabil.

Îmbrăcat casual, cu o cămașă și niște blugi, tânărul afacerist a ieșit din restaurantul în care se afla și s-a întâlnit cu o bătrână, care avea mai multe pungi după ea. A pupat-o pe obraz și i-a pus subtil, în mână, o sumă de bani, fiind atent să nu-l observe nimeni. Ups, nici de data asta nu ți-a ieșit planul! 

Ce a făcut fiul legendei Dinamo imediat după

După ce i-a oferit suma de bani bătrânei, a mai stat puțin de vorbă cu ea și a intrat din nou în restaurant, unde a stat până spre seară. La ieșirea din local, afaceristul a primit un telefon și s-a urcat imediat la volanul mașinii sale, un Range Rover Vogue de toată frumsețea, în valoare de 100.000 de euro.

Cu ce se ocupă în prezent 

Deși toată lumea se aștepta să-i calce pe urme tatălui, Corneluș Dinu a surprins prin decizia pe care a luat-o. În momentul de față, deține împreună cu soția lui un bistro destinat medicilor, în cadrul unui spital. Nu se consideră om de afaceri, însă lucrează zi și noapte pentru a reuși să satisfacă nevoile familiei. Câștigă și bine, ce-i drept, din moment ce a ajuns să ofere oamenilor bani pe stradă! 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro