VIDEO PAPARAZZI / Cratiţa nu e pentru ea! Dovada că gătitul nu a fost „arma” cu care Narcisa l-a cucerit pe Nicolae Guţă

+4 click pentru
galerie

Cunoscută pentru faptul că ţine foarte mult la imaginea ei, Narcisa, ”Războinica lui Nicolae Guță”, şi-a dat arama pe faţă. Deşi la capitolul operaţii estetite ocupă un loc fruntaş printre vedetele autohtone, fosta soţie a manelistului este codaşă, atunci când vine vorba de talentul din bucătărie. Dovadă stau imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro.

Chiar dacă a reuşit să-l facă pe Nicolae Guţă să o regrete în repetate rânduri, bruneta nu l-a cucerit pe acesta cu calităţile de gospodină. Ba mai mult, din câte se pare, Narcisa nu are ncio treabă cu cratiţa.

Zilelel trecute, ”Războinica lui Guță” şi-a făcut apariţia într-o zonă de fiţe din Capitală. Îmbrăcată cu haine mulate pe corp, cu ochii acoperiţi de o pereche de ochelari de soare, Narcisa a mers într-un magazin specializat în comercializarea produselor gătite.

După un sfert de oră petrecut printre mâncăruri care mai de care mai gustoase, fosta lui Nicolae Guţă a ieşit din magazin cu o pungă în care se găseau două casolete pline cu hrană caldă. Aşadar, este clar că bruneta e doar sexy, nu şi gospodină.

Probabil dornică să guste cât mai repede din preparatele pe care le-a cumpărat, Narcisa a părăsit incinta grăbită. Dornică să ajungă cât mai repede acasă, bruneta s-a urcat maşina sa şi s-a făcut nevăzută.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / EBA e mămică full-time! Elena Băsescu, surprinsă la miezul nopţii, în timp ce se chinuia, de una singură, cu cei trei copii

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / A rămas corigent! „Ionică” din „Liceenii”, prins în timp ce trăgea la măsea, după o partidă de tenis

Narcisa şi Nicolae Guţă au împreună un bpiat, pe Alberto, despre care se spune că este „fiul favorit” al manelistului. Relaţia dintre bruneă şi „regele manelelor” a fost presărată de numeroase scandaluri şi împăcări.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro