VIDEO PAPARAZZI / Cratiţa nu e pentru ea! Dovada că gătitul nu a fost „arma” cu care Narcisa l-a cucerit pe Nicolae Guţă

+4 click pentru
galerie

Cunoscută pentru faptul că ţine foarte mult la imaginea ei, Narcisa, ”Războinica lui Nicolae Guță”, şi-a dat arama pe faţă. Deşi la capitolul operaţii estetite ocupă un loc fruntaş printre vedetele autohtone, fosta soţie a manelistului este codaşă, atunci când vine vorba de talentul din bucătărie. Dovadă stau imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro.

Chiar dacă a reuşit să-l facă pe Nicolae Guţă să o regrete în repetate rânduri, bruneta nu l-a cucerit pe acesta cu calităţile de gospodină. Ba mai mult, din câte se pare, Narcisa nu are ncio treabă cu cratiţa.

Zilelel trecute, ”Războinica lui Guță” şi-a făcut apariţia într-o zonă de fiţe din Capitală. Îmbrăcată cu haine mulate pe corp, cu ochii acoperiţi de o pereche de ochelari de soare, Narcisa a mers într-un magazin specializat în comercializarea produselor gătite.

După un sfert de oră petrecut printre mâncăruri care mai de care mai gustoase, fosta lui Nicolae Guţă a ieşit din magazin cu o pungă în care se găseau două casolete pline cu hrană caldă. Aşadar, este clar că bruneta e doar sexy, nu şi gospodină.

Probabil dornică să guste cât mai repede din preparatele pe care le-a cumpărat, Narcisa a părăsit incinta grăbită. Dornică să ajungă cât mai repede acasă, bruneta s-a urcat maşina sa şi s-a făcut nevăzută.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / EBA e mămică full-time! Elena Băsescu, surprinsă la miezul nopţii, în timp ce se chinuia, de una singură, cu cei trei copii

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / A rămas corigent! „Ionică” din „Liceenii”, prins în timp ce trăgea la măsea, după o partidă de tenis

Narcisa şi Nicolae Guţă au împreună un bpiat, pe Alberto, despre care se spune că este „fiul favorit” al manelistului. Relaţia dintre bruneă şi „regele manelelor” a fost presărată de numeroase scandaluri şi împăcări.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro