VIDEO PAPARAZZI / Cristian Boureanu, cină romantică cu Laura Dincă, la restaurant. Cum au fost surprinşi cei doi îndrăgostiţi, când credeau că nu-i vede nimeni

+4 click pentru
galerie

Dragostea pluteşte în aer pentru Cristian Boureanu şi Laura Dincă! De curând, cei doi îndrăgostiţi au decis să se destindă împreună în cadrul unei cine romantice. Iată cum au fost surprinse vedetele de paparazzii Spynews.ro, atunci când credeau că nu-i vede nimeni!

Cristian Boureanu şi Laura Dincă formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. Chiar dacă la începutul relaţiei gurile rele nu le dădeau prea multe şanse de a rămâne împreună, ei bine, cei doi sunt mai îndrăgostiţi ca oricând. Dovada? Aceştia radiază de fericire de fiecare dată când se află unul în compania celuilalt, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie.

La ceas de seară, Cristian Boureanu a decis să îşi scoată iubita în oraş, la o cină romantică, într-un restaurant de fiţe. În ciuda locaţiei alese, fostul politician şi iubita lui au ales să poarte nişte ţinute lejere, amândoi fiind îmbrăcaţi în tricou. Îndrăgostiţii nu au fost singuri, ci se aflau în compania unor prieteni, cu care s-au simţit foarte bine în tot acest timp.

Aşa cum probabil vă aşteptaţi, Cristian Boureanu a fost servit regeşte de angajaţii restaurantului, în momentul în care unul dintre chelneri a venit şi i-a turnat cu grijă o băutură fină în pahar.

Deşi scaunul fostului politician nu se afla lângă cel al iubitei sale, acesta a avut grijă ca să ciocnească paharul şi cu Laura Dincă. Ba mai mult, Cristian Boureanu şi superba tânără nu s-au scăpat nicio secundă din priviri, trimiţându-şi deseori zâmbete, chiar dacă în aparenţă erau implicaţi în discuţiile cu celelalte persoane prezente.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro