VIDEO PAPARAZZI / Cristian Boureanu duce o viaţă de magnat şi de împărat! Fostul politician, surprins cu teancul de bani la vedere

+4 click pentru
galerie

Cristian Boureanu nu are de ce să se plângă! Fostul politician are o iubită de toată frumuseţea, este tatăl unei fete absolut minunate, iar din punct de vedere financiar o duce excelent. Recent, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe celebrul bărbat cu un teanc de bani la vedere.

Frumoşi şi celebri, Cristian Boureanu şi  Laura Dincă, partenera sa de viaţă, s-au apucat serios de afaceri. Cei doi deţin un magazin de îmbrăcăminte şi de accesorii. Din câte se pare, business-ul merge excelent.

Cu câteva zile în urmă, cei doi îndrăgostiţi au mers în locaţia în care îşi desfăşoară afacerea. La un moment dat, Cristian Boureanu a ieşit din clădirea respectivă şi a fost protagonistul unor momente incredibile.

Cu telefonul mobil lipit de o ureche, acesta a scos din buzunarele pantalonilor o sumă importantă de bani. Fără să stea pe gânduri, fostul politician s-a apucat să numere lovelele în văzul tuturor. Operaţiunea a durat câteva minute.

După ce a avuzul cum stă cu finanţele, fostul politician a trecut la munca de jos. Împreună cu unul dintre oamenii săi de încredere, acesta a început să care mai multe obiecte de mobilier, semn că urma să modernizeze magazinul pe care îl deţine împreună cu iubita sa.

De ce nu s-a căsătorit cu Laura Dincă?

Cristian Boureanu și Laura Dincă sunt împreună de cățiva ani, însă nu au ajuns la altar. Fostul politician a dezvăluit că nu s-a căsătorit din cauza problemelor cu justiţia pe care le-a avut în ultimul timp.

„Dacă nu erau problemele acestea, cu siguranță, eu și Laura ne căsătoream demult deja. Anul acesta nu se mai pune problema, dar e doar o chestiune de timp”, a afirmat Cristian Boureanu.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ghinionul, bată-l vina! Cristina Spătar a rămas cu fundul la vedere, în amiaza mare! Imagini explicite

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Roxana Dobre s-a făcut bombă sexy! Imagini interzise cardiacilor cu partenera lui Florin Salam, după ce s-a tunat

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest