VIDEO PAPARAZZI / Cristina Ich ştie cum să-şi ţină bărbatu-n frâu! L-a luat pe iubi „pe sus” și l-a scos la un răsfăț romantic

Este una dintre cele mai frumoase femei de la noi, dar și una dintre cele mai... grijulii! Cristina ICH este cea care îi dă clasă oricărui gentleman, prin felul în care își răsfață iubitul, pe nimeni altul decât Alex Pițurcă.

În timp ce majoritatea femeilor sunt cele „luate pe sus” de către iubiți, pentru a ieși la o întâlnire romantică, se pare că rolurile sunt inversate în cazul Cristinei ICH și al lui Alex Pițurcă. Paparazzii Spynews.ro au surprins un moment inedit din viața de cuplu a celor doi.

La ceas de seară, pe când soarele apunea, Cristina ICH, la volanul mașinii iubitului, s-a dus acasă la el, unde acesta s-a urcat frumos și s-a lăsat „purtat de caleașcă”, până la un restaurant. Odată ajunși acolo, Cristina ICH și Alex Pițurcă s-au lăsat purtați de atmosfera degajată și s-au distrat de minune. Așezați unul lângă altul, au răs, au vorbit și au lăsat să se vadă cu ochiul liber cât de îndrăgostiți sunt!

Ce mai... Cristina ICH dovedește că este iubita perfectă. Frumoasă e, celebră e, grijulie e de nu mai poate!


facebook whatsapp twitter pinterest