VIDEO PAPARAZZI / Cu ce a înlocuit Cristi Tănase mingea de fotbal? Imagini de senzație cu fotbalistul și noua sa.. ”jucărie” 

Pe timp de pandemie, fotbaliștii se descurcă și ei cum pot. Este și cazul lui Cristi Tănase, care nu a stat prea mult pe gânduri și a înlocuit mingea de fotbal cu noua sa.. ”jucărie”! Despre ce să fie vorba oare? Imagini de senzație surprinse de către paparazzii Spynews.ro! 

”Adio” minge, bun venit.. 

Când spui Cristi Tănase, automat te gândești la unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști de la noi din țară. Și cum pe timp de pandemie, totul a rămas în stand by, Tănase nu a stat prea mult pe gânduri și a înlocuit mingea cu o.. trotinetă! Da, da, nu glumim deloc, iar imaginile surprinse de către paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, vă demonstrează asta din plin!

Îmbrăcat lejer, într-o pereche de pantaloni scurți și un tricou negru, Dodel, aşa cum îl ştie toată lumea, a fost surprins în timp ce se plimba cu trotineta pe străzile Capitalei. Relaxat și fără niciun stres, Tănase nu se deranjează să se dea din drum, chit că este claxonat de mașini. Și dacă vă gândeați că plimbarea a durat câteva minute, nici gând!

Cunoscutul fotbalist s-a plimbat o bună perioadă de timp cu noua sa ”jucărie”, observându-se cu ochiul liber cât este de entuziasmat. 

”Îmi doresc, poate, un băiat şi o fată pe viitor”

În urmă cu ceva timp, Cristi Tănase a mărturisit că este hotărât şi vrea, mai mult ca niciodată, să devină băiat de casă, dar și să își formeze o familie."Chiar îmi doresc. Îmi doresc, poate, un băiat şi o fată pe viitor. Îmi doresc şi sper să se întâmple cât mai curând. Acum, nu depinde doar de mine", a declarat Dodel, la Antena Stars.

Și unde mai puneți că, dacă Dumnezeu îi va indeplini visul şi îi va dărui un băieţel, Tănase vrea neapărat să-i calce pe urme?

”Mi-aş dori să îi placă fotbalul. Şi vreau să îi placă să meargă la fotbal, nu să îl forţez eu. Nu aş vrea să îi pun eu mingea în mână şi să îl trimit la fotbal. Mi-aş dori să aibă talent.", povestea el, cu ceva timp în urmă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro