VIDEO PAPARAZZI / Cu muşchii încordaţi, Liviu Vârciu e unul dintre cei mai tari bărbaţi! Imaginile pe care toate femeile doreau să le vadă

+4 click pentru
galerie

Multe femei visează să iasă în oraş cu Liviu Vârciu (37 ani), dar şi mai multe îşi doresc să-l vadă încordat pe acesta. Ei bine, năzuinţa celor din urmă a devenit realitate!

Bărbat bine, întotdeauna cu vorbele la el, Liviu Vârciu face ce face şi reuşeşte să impresioneze. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe îndrăgitul artist în plină acţiune, chiar în faţa vilei în care locuieşte.

Mai exact, îmbrăcat sport, Liviu Vârciu a fost filmat în timp ce descărca din maşina sa mai multe corpuri de mobilier. Cu muşchii încordaţi la maximum, acesta s-a descurcat fără să ceară ajutorul vreunui vecin.

E clar! Corecţiile fizice pe care le-a încasat, de nenumărate ori, din partea lui nea Mărin i-au prins bine lui Liviu Vârciu. Cel puţin la începutul acestui an, vedeta a înlocuit comoditatea cu un chef teribil de muncă.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Rebelul Gabi Iancu a ajuns sub papucul iubitei! Fotbalistul, trimis direct în ale bucătăriei

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini rare cu Adriana Petrescu! Nemachiată nu mai este "Victoria Beckham" de România

Liviu Vârciu s-a născut la s-a născut pe 17 martie 1981. El a fost căsătorit cu Adelina Pestrițu, de care a divorţat în 2010. Carismaticul artist este tatăl a doua fete. Carmina Maria a venit pe lume în urma relaţiei pe care Liviu Vârciu a avut-o cu Amy Teiceanu. În 2017, acesta a devenit tată pentru a doua oară, când Anda Călin, iubita sa de atunci, a adus-o pe lume pe Anastasia Maria.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro