VIDEO PAPARAZZI / Cu muşchii încordaţi, Liviu Vârciu e unul dintre cei mai tari bărbaţi! Imaginile pe care toate femeile doreau să le vadă

+4 click pentru
galerie

Multe femei visează să iasă în oraş cu Liviu Vârciu (37 ani), dar şi mai multe îşi doresc să-l vadă încordat pe acesta. Ei bine, năzuinţa celor din urmă a devenit realitate!

Bărbat bine, întotdeauna cu vorbele la el, Liviu Vârciu face ce face şi reuşeşte să impresioneze. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe îndrăgitul artist în plină acţiune, chiar în faţa vilei în care locuieşte.

Mai exact, îmbrăcat sport, Liviu Vârciu a fost filmat în timp ce descărca din maşina sa mai multe corpuri de mobilier. Cu muşchii încordaţi la maximum, acesta s-a descurcat fără să ceară ajutorul vreunui vecin.

E clar! Corecţiile fizice pe care le-a încasat, de nenumărate ori, din partea lui nea Mărin i-au prins bine lui Liviu Vârciu. Cel puţin la începutul acestui an, vedeta a înlocuit comoditatea cu un chef teribil de muncă.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Rebelul Gabi Iancu a ajuns sub papucul iubitei! Fotbalistul, trimis direct în ale bucătăriei

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini rare cu Adriana Petrescu! Nemachiată nu mai este "Victoria Beckham" de România

Liviu Vârciu s-a născut la s-a născut pe 17 martie 1981. El a fost căsătorit cu Adelina Pestrițu, de care a divorţat în 2010. Carismaticul artist este tatăl a doua fete. Carmina Maria a venit pe lume în urma relaţiei pe care Liviu Vârciu a avut-o cu Amy Teiceanu. În 2017, acesta a devenit tată pentru a doua oară, când Anda Călin, iubita sa de atunci, a adus-o pe lume pe Anastasia Maria.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro