VIDEO PAPARAZZI / Cu soţul luptător lângă ea, Francisca nu îi ştie de frică pe poliţişti! Cum a sfidat legea celebra artistă

+4 click pentru
galerie

Francisca nu mai ţine cont de nimeni şi de nimic, de când şi-a „asigurat spatele”, ! Căsătorită cu Bogdan Lăţescu, un cunoscut luptător MMA, artista a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în timp ce sfida legea.

Cu câteva zile în urmă, după lăsarea întunericului, Francisca şi soţul ei şi-au făcut apariţia într-o zonă de fiţe a Capitalei. Hotărâţi să meragă într-un restaurant scump, cei doi nu au ţinut cont de prevederile Codului Rutier.

Hotărâţi să ajungă cât mai repede în localul respectiv, Francisca şi soţul ei au luat-o pe scurtătură. Neinteresaţi de posibilele consecinţe, aceştia au traversat strada printr-un loc nepermis. Apoi, de parcă nimic neregulamentar nu s-ar fi întâmplat, cei doi au intrat liniştiţi în restaurantul respectiv.

Din fericire pentru Francisca şi bărbatul ei, niciun poliţist de la circulaţie nu se afla prin zonă. Altfel, omul legii le-ar fi stricat, cu siguranţă, pofta de mâncare cu nişte amenzi usturătoare.

Vara trecută, Francisca şi Bogdan Lăţescu au spus „Da” în fața ofițerului Stării Civile. Cei doi și-au unit destinele într-un peisaj de poveste, la un conac din Botoșani, orașul de baştină al vedetei. La petrecere au participat 130 de persoane.

Cei doi vor face nunta în toamna acestui an. La marele eviniment, sunt aşteptaţi 500 de invitați.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Nici pe Bianca Drăguşanu nu a răsfăţat-o aşa! Tristan Tate, mai romantic ca oricând cu actuala sa iubită

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Răzvan Raţ şi-a pus fiica în pericol! Gestul uluitor care îl putea costa scump pe fostul fotbalist

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro