VIDEO / PAPARAZZI / Cum încearcă Leta Ilie să-şi scape fiul şantajist de puşcărie! Imagini exclusive

+3 click pentru
galerie

În timp ce fiul ei se află cu un picior în puşcărie, fiind acuzat de şantaj, alături de alţi doi "şmecheraşi", Leta Ilie încearcă din răsputeri să obţină achitarea băiatului.

În încercarea disperată de a-şi scăpa copilul de "mititica", Leta Ilie a "descins", în urmă cu două zile, la Judecătoria Sectorului 5, unde urma să se decidă soarta minorului. Acuzat de fapte extrem de grave – şantaj organizat în "haită" -, fiul Letei şi al lui Sabin Ilie părea extrem de relaxat, semn că nu prea conştientizează ce păţesc băieţii simpatici la Mărgineni sau Rahova. Mama lui, în schimb, părea transfigurată, din pricina problemelor. Paparazzii SPYNEWS au surprins-o pe fosta soţie a lui Sabin Ilie în timpul unui adevărat "maraton", alergând pe la sălile de judecată, printre avocaţi, cu poşeta doldora de hârtii, pentru a demonstra că fiul ei este curat ca lacrima. În timp ce Leta Ilie se agita ca să-şi salveze fiul, acesta se relaxa, afară, cu prietenii săi, amuzându-se teribil pe seama situaţiei. La un moment dat, Leta Ilie a ieşit nervoasă şi, fără a privi în jur, s-a dus glonţ spre parcarea în care lăsase maşina. A fost ajunsă din urmă de fiu şi, împreună, au urcat în autoturism, demarând spre Piaţa Unirii. Fără centurile de siguranţă, cu proiectoarele de ceaţă aprinse, printre pietonii care traversau pe "zebră" şi fără să semnalizeze.

Vara trecută, trei adolescenţi de 16 ani – printre care şi fiul fostului fotbalist Sabin Ilie - au fost reţinuţi de poliţiştii bucureşteni, la scurt timp după ce au încercat să determine un bărbat să le dea bani pentru a nu divulga imagini compromiţătoare cu el. Potrivit Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, citată de news.ro, poliţiştii din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi de către un tânăr că persoane necunoscute l-au abordat printr-o aplicaţie de internet solicitându-i suma de 3.000 de euro, în caz contrar ameninţând cu publicarea unor imagini compromiţătoare cu acesta. Astfel, persoana vătămată, conform instrucţiunilor primite prin aplicaţia menţionată, a mers la adresa indicată şi a plasat un plic cu bani sub un autoturism din apropiere, după care a respectat indicaţiile şi a părăsit zona. Poliţiştii au supravegheat zona, iar după câteva minute dintr-un taxi au coborât trei tineri. Unul dintre aceştia a mers la locul unde se afla plicul cu bani, l-a luat, după care cei trei au încercat să dispară, însă imediat autoturismul a fost blocat, iar şantajiştii au fost imobilizaţi şi duşi la sediu, pentru audieri.

La momentul respectiv, surse judiciare au dezvăluit pentru SYNEWS că imediat după ce fiul ei a fost săltat de poliţişti, pentru că ar fi şantajat un tânăr, Leta Ilie a "descins" în forţă în secţia de poliţie în care era ţinut captiv adolescentul. Convinsă că băiatul ei nu ar fi fost capabil să comită o infracţiune atât de gravă, Leta Ilie a ţipat cât au ţinut-o plămânii că poliţiştii sunt nişte incompetenţi care comit abuzuri şi că mai bine aceştia ar prinde infractorii periculoşi, nu nişte copii nevinovaţi, aşa cum este al ei. Conform aceloraşi surse, iritată de faptul că oamenii legii nu au răspuns provocărilor, Leta Ilie a luat şi mai tare foc şi a etalat, pe acelaşi ton, tot ce ştia în materie de injurii. Cu toate că în primă fază poliţiştii au vrut să o calmeze cu o amendă zdravănă, pentru tulburarea liniştii publice, ulterior au decis să o ierte pe Leta Ilie, punând totul pe seama emoţiilor declanşate de vestea reţinerii fiului.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook! Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro