VIDEO PAPARAZZI / Cum o răsfață Bodi pe Bianca Drăgușanu în plină pandemie! Afaceristul a ieșit din locuința de lux în papuci, pentru a-i satisface poftele blondinei. Ce a făcut bomba sexy imediat după

Dulce-i împăcarea! De frica coronavirusului, Bianca s-a izolat în vila lui Bodi, dar nu pentru mult timp. Afaceristul a ieșit în papuci ca să-i satisfacă poftele, iar ea.. Stai să vezi cum au surprins-o paparazzii Spynews.ro pe blondină!

Dragoste în vremea.. pandemiei! După o perioadă plină de certuri, scandaluri, vorbe aruncate în vânt, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au luat decizia de a se împăca, iubirea fiind mai puternică ca niciodată! 

S-a izolat în vila lui Bodi

Și cum situația în care ne aflăm este una critică, Bianca a decis să se izoleze în vila de lux a afaceristului, însă nu pentru mult timp. De ce spunem asta? Paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, au surprins gestul făcut de blondină, după ce Bodi a răsfățat-o din plin. Bianca, așa ceva nu se face! 

Cu toate că a adus cuvinte dure la adresa ei, Bodi încearcă acum să repare totul, fiind gata să-i satisfacă poftele blondinei la orice oră din zi și din noapte. Nu a stat prea mult pe gânduri și i-a comandat iubitei cele mai bune delicatesuri, de la unul dintre restaurantele de fiță pe care cei doi îl frecventau destul de des. 

Îmbrăcat ca de casă, într-un tricou și pantaloni lungi, afaceristul a ieșit în papuci să ia comanda și a intrat repede înapoi. Măi, măi, și ce de bucate.. plasele luate de Bodi erau pline cu bunătăți! La scurt timp, omul de afaceri a ieșit să se plimbe prin fața casei, să mai ia puțin aer, că de.. și izolarea asta nu e făcută pentru oricine!

Bianca a plecat cu tot cu ..”pachețel”

Ce ne-a atras atenția în mod special a fost gestul făcut de Bianca imediat după ce iubitul a comandat mâncare. Blondina a plecat cu tot cu ..”pachețel”! Da, da, exact cum auziți! Fosta asistentă TV a fost surprinsă în timp ce părăsește vila lui Bodi, însă nu oricum, ci cu plasele de bunătăți luate de afacerist.

Și cum nu este niciodată singură, una dintre cele mai bune prietene a venit să o ia cu mașina și să o ducă acasă. Îmbrăcată toată în negru, ca o adevărată divă, Bianca a pus plasele în portbagajul mașinii și s-a urcat în față. 

Cum este o fire activă, blondina nu a rămas nici în ruptul capului în casă. S-a suit la volanul bolidului de lux și a mers direct la benzinărie. După ce și-a terminat treaba, bomba sexy a ieșit din stația peco cu un document în mână și și-a continuat drumul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro