VIDEO PAPARAZZI / Cum să nu o iubească Gică Popescu? Iată cum îşi întreţine corpul Luminiţa, soţia fostului mare fotbalist român

+4 click pentru
galerie

Soţia lui Gică Popescu este un exemplu de urmat pentru toate femeile! Deşi a născut doi copii, Luminiţa arată demenţial. Care este secretul său? Spynews.ro, cel mai tare site monden din România, are răspunsul!

Nevasta fostului mare fotbalist ţine la siluetă! Atunci când timpul îi permite, Luminiţa Popescu nu ratează ocazia de a face sport. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când nevasta „Baciului” a fost surprinsă de paparazzii noştri într-o pădure de la marginea Capitalei, la finalul unei sesiuni de jogging.

Însoţită de câteva prieteni, soţia lui Gică Popescu a lăsat impresia că se afla într-o dispoziţie de invidiat, deşi făcuse destul de mult efort. Pentru mai bine de douăzeci de minute, Luminiţa s-a plimbat alături de amicele sale şi a discutat de zor cu acestea. Evident, glumele nu au lipsit, iar nevasta celui care a scris istorie pentru echipa naţională a râs de câteva ori.

Luminiţa Popescu a fost cea care a părăsit prima pădurea respectivă, semn că acasă o aşteptau treburi importante. Nevasta „Baciului” s-a urcat la volanul maşinii sale şi s-a făcut nevăzută.

Citeşte şi: VDEO PAPARAZZI / Are burta mare şi nu mai are stare! Ce a făcut Feli cu doar o lună şi jumătate înainte de a deveni mamă

Citeşte şi: VIDEO EXCLUSIV / Andreea Raicu, surprinsă de paparazzii Spynews.ro în compania unui bărbat! Gesturile care îi trădează pe cei doi

Luminiţa şi Gică Popescu sunt căsătoriţi din 1999. Soţia „Baciului” este sora Marilenei, nevasta lui Gică Hagi. Timp de 1 an şi 8 luni, cât timp fostul căpitan al Barcelonei a stat în spatele gratiilor, „Regele”, Marilena şi Luminiţa au făcut front comun pentru a-i proteja pe Maria şi pe Nicholas, cei doi copii ai fostului căpitan al Barcelonei. Mai mult, precum o soţie credincioasă, Luminiţa Popescu şi-a vizitat periodic bărbatul la închisoare.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro