VIDEO / PAPARAZZI / Cum se împarte logodnicul iubăreţ între artistă şi bomba sexy! Imagini exclusive

Iubitul artistei care a fost surprins în compania unei şatene focoase ştie să se împartă cu succes între familie, prieteni şi femeia misterioasă.

Paparazzii SPYNEWS au surprins imagini incredibile cu logodnicul unei artiste de top, care este şi mama copilului său, în ultimele luni. În una dintre zile, bărbatul a fost filmat în timp ce stătea la taclale cu femeia iubită, o cântăreaţă din „ograda” lui Smiley, chiar înainte de a pleca spre serviciu. La un moment dat, artista l-a rugat să îi facă o poză, iar logodnicul nu a stat pe gânduri şi i-a făcut imediat pe plac, alegând cea mai bună poziţie, pentru a-i satisface dorinţa. Între birou şi vizitele la şatena misterioasă bărbatul şi-a făcut timp să meargă şi la grădiniţă, pentru a-şi lua copilul. A stat minute în şir de vorbă la telefon, pe stradă, iar când şi-au făcut apariţia logodnica şi copilul, a închis imediat, pentru a se concentra pe familie. Într-o altă zi, stâlpul casei a fost filmat în timp ce ducea gunoiul, semn că nu este doar un logodnic iubitor şi un tătic model, ci şi un gospodar în toată regula.

Pe de altă parte, când logodnica îl ştia plecat la serviciu, bărbatul era de multe ori în compania şatenei. La cumpărături, la bancă, la restaurant... După un timp, bărbatul a prezentat-o pe şatenă unor prieteni, iar femeia, la rândul ei, i-a făcut cunoştinţă cu cea mai bună amică. În una dintre zile, logodnicul vedetei a ieşit cu şatena la plimbare, iar femeia a stat, în mod bizar, pe bancheta din spate. La un moment dat, şoferul a tras pe dreapta, iar lângă el a urcat un amic. Astfel, toţi trei au plecat spre un hotel din apropierea Palatului Parlamentului. În drum spre hotel, însă, logodnicul vedetei a fost tras pe dreapta de un poliţist şi a primit o amendă zdravănă, pentru că avea aplicate folii pe geamurile din faţă. Cât a verificat poliţistul documentele şi a scris procesul-verbal, femeia a stat ascunsă în SUV, pe bancheta din spate. Când amicul şoferului a părăsit gaşca, şatena a trecut pe locul din faţă şi a constatat cu stupoare că acesta şi-a uitat portofelul în maşină. Aşa că a alergat după el, pentru a-i înapoia portmoneul. Într-o altă zi, şatena l-a luat pe logodnicul artistei cu ea, ca să i-o prezinte pe cea mai bună prietenă. Extrem de relaxaţi, cei trei au stat la taclale, într-o parcare, apoi cei doi „porumbei” s-au grăbit spre apartamentul şatenei, pentru a aprofunda subiectele dezbătute în oraş.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro