VIDEO PAPARAZZI / Cuza, ce i-ai făcut? Îndrăgostită nebuneşte, Ramona Olaru era să-şi facă praf comoara

+4 click pentru
galerie

Aflată într-o relaţie cu Cuza de la „Noaptea Târziu”, Ramona Olaru a ajuns să-şi piardă concentrarea atunci când artistul se află în preajma sa. Spynews.ro, cel mai tare site monden din România, prezintă imagini uluitoare cu vedeta de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”.

Oameni care se respectă, Ramona Olaru şi Cuza de la „Noaptea Târziu” frecventează cafenelele de fiţe din Capitală. De curând, cei doi amorezi au dorit să servească prânzul într-un astfel de local. Fără să stea pe gânduri, cei doi s-au urcat în maşină şi s-au îndreptat spre o cafenea amplasată în Dorobanţi, iar nimic nu anunţa ce urma să se întâmple.

Ajunşi la destinaţie, Ramona Olaru şi partenerul ei au coborât din maşină. Din neatenţie sau poate din cauza emoţiilor pricinuite de faptul că îl avea alături de chipeşul său iubit, sexy-asistenta de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” era să dea de asfalt cu geanta sa de firmă. Momentul a amuzat-o pe blondină, care a reuşit să prindă poşeta cu puţin timp înainte ca aceasta să ajungă pe ciment.

Cuza de la „Noaptea Târziu” şi-a luat iubita de mână, însă nu a ratat ocazia de a face glume pe seama întâmplării de care a avut parte aceasta. Fără să se supere, Ramona Olaru a intrat în jocul partenerului său. Ajunşi în cafeneaua respectivă, cei doi şi-au comandat de băut, iar apoi au stat la poveşti, precum doi „porumbei”.

Fostul soţ s-a cuplat cu „Prinţesa Tatuajelor”

În timp ce Ramona Olaru şi-a găsit iubit tare-n voce, nici fostul ei soţ nu s-a lăsat mai prejos. La scurt timp după ce a divorţat de vedeta de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, Bogdan Olaru s-a combinat cu Andreea, o brunetă cunoscută în lumea bună a Capitalei drept „Prințesica tatuajelor”. Paparazzii noştri i-au surprins pe cei doi amorezi în timp ce se pregăteau să facă ravagii în dormitor (Imagini, AICI).

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Sore vrea să fie cea mai sexy femeie din România! Pe ce a cheltuit artista o mică avere

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când se află la volan, Dana Războiu e pericol public! Vedeta a fost surprinsă în timp ce făcea ravagii în Bucureşti

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro