VIDEO PAPARAZZI / Dă legea, dar și el o execută! Florin Pastramă nu scapă din ochi angajații, dar nici nu se dă înapoi de la nimic! Cum a fost surprins soțul lui Brigitte în plină zi

+2 click pentru
galerie

Chiar dacă e afacerea lui, Florin Pastramă nu face mofturi atunci când vine vorba de a sta în restaurantul fast-food pe care îl deține alături de Brigitte! Soțul vedetei a fost surprins de Paparazzii SpyNews.ro chiar în plină zi, lucrând cot la cot cu personalul! 

Florin Pastramă și soția lui, Brigitte, au o afacere destul de profitabilă în Capitală! Cei doi dețin un restaurant de tip fast-food în București, iar asta le aduce lunar sume frumoase celor doi. Totuși, cea mai bună treabă se face atunci când șeful îți e alături, așa că paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe afacerist în plin lucru, fără a se da înapoi de la nimic. 

 

Pentru că produsele sunt destul de căutate, paparazzi SpyNews.ro l-au surprins pe soțul lui Brigitte în timp ce servea un client. Mult spus servea, deoarece acesta încasa doar banii și dădea restul, în timp ce restul angajaților se ocupau de comanda. 

După ce a calculat fiecare produs pe care l-a cumpărat, Florin Pastramă,aflat la casa de marcat, a mers către unul dintre clienți de unde a primit banii, iar ulterior s-a întors către acesta pentru a-i putea înapoia restul. 

Nu ezită să se impună atunci când angajații ”nu prea” își fac treaba

Imediat după ce clientul a plecat, Florin Pastramă a analizat fiecare detaliu din restaurantul său, iar ulterior i-a spus unui angajat să facă curat, semn că a observat că ceva este în neregulă, iar asta nu poate să existe, mai ales că atât el, cât și Brigitte sunt extrem de perfecționiști, iar în cazul afacerii nici nu mai vorbim. Totul trebuie să fie bine pus la punct, astfel încât clienții să plece mulțumiți, dar și să revină, iar afacerea să reziste în timp. 

Bărbatul nu s-a dat înapoi, nici în momentul în care unul dintre clienții săi încerca să-și ia un cornet de înghețată, iar Florin a apărut imediat în peisaj și cel mai probabil l-a anunțat pe viitorul client că trebuie să ceară ajutorul. 

Florin Pastramă este foarte implicat în această afacere, însă la fel de mult interes pune și în relația pe care o are cu Brigitte. Bărbatul reușește de fiecare dată să o surprindă cât mai mult și se pare că această perioadă este una frumoasă pentru ei deoarece vedeta ar fi însărcinată, însă nu a dat momentan mai multe detalii legate în acest sens.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro