VIDEO PAPARAZZI / Daniel Pancu, prins la pariuri alături de o legendă din „Generaţia de Aur”! Simbolul Rapidului riscă o sancţiune drastică!

+7 click pentru
galerie

Mihai Costea şi Marius Şumudică nu sunt singurii pariori celebri din fotbalul românesc! Daniel Pancu (40 de ani), fotbalist în activitate şi director tehnic al clubului Acamedia Rapid, le calcă serios pe urme celor doi!

În urmă cu câteva zile, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe „Pancone” într-un restaurant de fiţe din Capitală. La masa simbolului rapidist a luat loc Basarab Panduru, fost component al „Generaţiei de Aur” şi stelist declarat. În timp ce atacantul giuleştean a lăsat impresia că duce o viaţă extrasportivă ireproşabilă, „Pandi” şi-a comandat o pizza şi o bere.

Nu după mult timp, Daniel Pancu şi-a dat arama pe faţă! Acesta a deschis telefonul mobil, iar apoi a scos la iveală două bilete jucate la pariuri. Cu un ochi aţintit asupra dispozitivului şi cu celălalt pironit pe hârtiile aflate în mâna stângă, starul de la Academia Rapid a verificat câteva rezultate. Atât i-a trebuit unuia dintre ospătarii localului. Stârnit de gesturile lui „Pancone”, acesta a scos dintr-un buzunar un bilet uriaş pe care în jucase la pariuri. În tot acest timp, fără să-i pese de ce făceau cei din jurul său, Basarab Panduru a mâncat de zor pizza.

După ce a verificat rezultatele, Daniel Pancu a împăturit biletele şi le-a pus la loc sigur: într-un buzunar de la geacă. Apoi, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, acesta a stat la taclale cu Panduru.

Ce riscă Daniel Pancu

Având în vedere că este fotbalist în activitate şi că deţine o funcţie în cadrul clubului Academia Rapid, Daniel Pancu ar putea primi sancţiuni aspre pentru că joacă la pariuri.

Conform Regulamentului Disciplinar al FRF, Art. 60, Alin. 5 „Fapta persoanei care participă direct sau indirect la pariuri sau alte activităţi similare care privesc jocurile din competiţiile organizate sub egida FIFA/UEFA/FRF/LPF/AJF sau care are un interes financiar direct sau indirect în astfel de activităţi se sancţionează cumulativ cu:

- interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru 2 ani;

- penalitate sportivă de 300.000 de lei”.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini halucinante cu Simona Halep! Sportiva a încălcat legea! Ce riscă finalista de la Australian Open

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / „Săgeată” e top model, mor fetele după el! Apariţie de senzaţie a lui Marius Niculae în buricul Bucureştiului!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro