VIDEO PAPARAZZI / De dorul lui Cuza, Ramona Olaru nu a mai ținut cont de nimic. Imagini de senzație chiar de la locuința artistului

Ramona Olaru nu a mai ținut cont de nimic © Paparazzi Spynews.ro

După o despărțire fulger care a șocat pe toată lumea, împăcarea a venit și ea extrem de repede. Deși, sexy asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a anunțat că este singură, la scurt timp, în peisaj a apărut din nou fostul iubit, Cuza.

Se pare că lanțul de iubire nu s-a rupt difinitiv, iar acum cei doi porumbei petrec din nou clipe frumoase împreună.

Când la ea, când la el, cuplul vedetă nu s-a hotărât încă să facă pasul cel mare și să împartă aceeași locuința tot timpul. Așa că, ba Cuza merge să își vadă iubita, ba Ramona își vizitează amorezul.

Așa se face că paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe blondă în timp ce se îndrepta către locuința iubițelului ei.

De dorul lui, Ramona încalcă regulile de circulație

După ce și-a terminat programul la locul de muncă, blonda s-a urcat în mașinuța ei galbenă și a dat fuga la iubi acasă. După o cursă nebună pe străzile din Capitală, sexi-asistenta a ajuns la locuința lui Cuza.

Și pentru că nu a găsit un loc de parcare, dar dorul era mare, Ramona a decis că nu este nicio problemă să blocheze preț de câteva minute mai multe mașini. Zis și făcut!

Diva nu a mai ținut cont și de ceilalți șoferi și pentru a-l vedea mai repede pe ”tatăl copiilor ei”, așa cum îi mai spune ea, blonda a lăsat mașina unde a putut și a urcat repejor în apartamentul lui Cuza.

Chiar și în parcare, Ramona le creează probleme șoferilor

După doar câteva minute de când asistenta și-a parcat mașina a și apărut o mică problemă. Unul dintre șoferii pe care i-a blocat și-a dorit să plece, însă nu a mai avut cum și pe unde.

După câteva apeluri ratate către Ramona, care și-a lăsat un număr de telefon în bord, bărbatul a decis să apeleze la ajutorul poliției. Aflați în zonă, oamenii legii i-au făcut ei loc șoferului să iasă din parcare pe trotuar, apoi să își vadă de drum.

După alte câteva minute, chiar în fața polițiștilor, la locul ”faptei”, își fac apariția și cei doi porumbei. Blonda se coboară rapid din bolidul iubitului, urcă în mașina sa și își văd de drum.

Împreună, dar separat, cei doi s-au îndreptat apoi către locuința Ramonei, acolo unde petrec cel mai mult timp. După ce a ridicat un colet de la paznicul blocului, Ramona și-a urmat iubitul, au parcat mașinile și și-au petrecut ziua în cuibușorul de nebunii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro