VIDEO PAPARAZZI / De frica pandemiei, Doru Todoruț a dat ”bir cu fugiții” și a plecat din București! A făcut o manevră riscantă în trafic, ce l-ar fi costat mult!

+2 click pentru
galerie

În plină pandemie, Doru Todoruț, solistul de la DeepCentral, și-a luat multe măsuri de precauție, astfel încât să nu existe riscul să fie contaminat cu virusul din China. Paparazzii SpyNews.ro l-au surprins pe artist la o farmacie, de unde a plecat în grabă în afara Bucureștiului. 

Pandemia de coronavirus a luat în surprindere vedetele de la noi care în acest momente sunt nevoite să stea cât mai mult în casă, lăsând în urmă activitățile pe care le făceau acum câteva săptămânii. Paparazzii SpyNews.ro l-au surprins pe Doru Todoruț imediat după ce a ieșit dintr-o farmacie, dar care a plecat în viteză din Capitală.

Cântărețul a parcat în fața unei farmacii, acolo unde a petrecut mai multe minute, iar ulterior a revenit către bolidul său de lux. Echipat complet împotriva virusului, Doru Todoruț a ieșit cu o pungă în mână, dar bineînteles și cu mască de protecție la gură, semn că este foarte atent la sănătatea sa și nu riscă să fie îmbolnăvit.

Nu a mai ținut cont de regulile de circulație

După ce s-a urcat în mașina sa, Doru Todoruț nu a mai ținut cont de nicio regulă de circulație și a întors, grăbit, direct pe linie continuă, astfel având riscul să plătească o amendă uriașă. A plecat în trombă de pe loc.

De teama coronavirusului a părăsit Bucureștiul

Unde a plecat, vă spunem tot noi. Paparazzii SpyNews.ro au fost în continuare pe urmele artistului, care imediat după manevra periculoasă din trafic ”a fugit” în viteză direct pe autostradă, părăsind Bucureștiul! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro