VIDEO PAPARAZZI / De la dentist la... slalom printre mașini! Cristina Becali și-a pus viața în pericol! Cum a fost surprinsă fiica cea mică a „Războinicului Luminii”

+4 click pentru
galerie

Curajul i-a pus viața în pericol! Fără să țină cont de nimic, Cristina Becali nu a stat pe gânduri și a făcut un adevărat slalom printre mașini. Astfel, fiica cea mică a „Războinicului Luminii” a fost protagonista unor ipostaze șocante! Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

Gigi Becali este un norocos. Lăsând la o parte faptul că deține sume uriașe de bani, „Războinicul Luminii” are o avere și mai mare... cea sufletească, având în vedere familia minunată cu care se poate lăuda, formată dintr-o soție iubitoare și superbele lor fiice. 

Fiicea cea mică a lui Gigi Becali a fost însă protagonista unui gest ce nu l-ar face prea mândru pe faimosul său tată. Cristina a dat dovadă de prea mult curaj și și-a pus viața în pericol! Nu ne credeți? Urmăriți cu atenție imaginile ce urmează!

De curând, paparazzii Spynews.ro au fost din nou pe urma familiei lui Gigi Becali. De această dată, fiica cea mică a „Războinicului Luminii” a fost în prin plan, însă cu un gest șocant. 

Cristina Becali versus traficul din București

Într-o ținută sport din cap până în picioare, îmbrăcată într-un trening de culoare deschisă și încălțată cu adidași bleu, Cristina Becali a atras toate privirile cu silueta sa de senzație. Dacă în primă fază fiica lui Gigi Becali a demonstrat că pune sănătatea pe primul loc, venind tocmai de la dentist, aceasta a transmis însă un alt mesaj atunci când s-a „aventurat” fără frică printre mașini.

A făcut slalom printre mașini

În imaginile surprinse de paparazzii noștri se poate vedea cum inițial Cristina Becali se uită nedumerită la mulțimea de mașini de pe străzile Capitalei, încercând să găsească în minte o soluție pentru a traversa. La un moment dat, fiica „Războinicului Luminii” începe să atingă de repetate ori marginea telefonului de mână, semn că nerăbdarea devenea din ce în ce mai apăsătoare.

Astfel, când a ajuns la capătul răbdării, Cristina Becali a așteptat ca traficul să se rărească puțin, moment în care a și traversat în fugă strada. Odată ajunsă de cealaltă parte a șoselei, fiica lui Gigi Becali a urcat în bolidul de lux, de culoare neagră, ce o aștepta parcat și s-a aranjat puțin după alergare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro