VIDEO PAPARAZZI / De pofta burgerilor, Leta a uitat de orice, chiar și de regulile de circulație! Ce a făcut fosta soție a lui Sabin Ilie

Ce nu face Leta ca să-și satisfacă poftele? Încalcă chiar și regulile de circulație.. Stai să vezi cum au surprins-o paparazzii Spynews.ro pe fosta soție a lui Sabin Ilie! 

Leta Ilie nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind deja cunoscută în showbiz-ul românesc. În plină pandemie, fosta soție a lui Sabin Ilie se răsfață ca la carte, nu glumă. Paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, au surprins-o pe blondină la cumpărături, însă nu oricum, ci mai sexy ca niciodată. În plus, ca să-și satisfacă poftele, doamna Ilie a încălcat chiar și regulile de circulație!

Sexy și la cumpărături 

Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că Leta este o adeptă a stilului sexy. Ei bine, la asta a recurs și acum, când a ales să meargă la cumpărături îmbrăcată într-o fustiță ”jucăușă”, ce abia îi acoperă fundul și cu niște cizme luuungi, care se asortează perfect la ținută. Ce-i drept, fosta soție a lui Sabin Ilie se respectă, nu glumă!  

A uitat de reguli

Cu mănușile de protecție în mâini, blondina cară două punguțe de chifle pentru burgeri în drumul spre mașină. Și cum pofta e mare, Leta a uitat de regulile de circulație! Cum așa? Fosta soție a fotbalistului și-a lăsat autoturismul parcat pe trecerea de pietoni. Păi se face așa ceva, măi Leta? 

Și cum vântul bătea destul de tare, fustița blondinei era mai gata să se ridice. Nu vă faceți griji, nu s-a întâmplat asta, iar vedeta noastră s-a urcat la volan imediat după ce și-a băgat cumpărăturile în spate. A mai zăbovit ceva timp în mașină, iar după a dat frumos cu spatele, tot pe trecere, și și-a văzut de drum.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro