VIDEO PAPARAZZI / Distracția te face să uiți de toate, până și de siguranță! Așa s-a pus în pericol un jucător al FCSB

Un fotbalist al FCSB a comis-o, cel mai probabil purtat de „bucuriile” distracției cu un prieten. Paparazzii Spynews.ro au surprins modul în care și-a pus viața în pericol, după o seară de relaxare în oraș.

Harlem Gnohere, cel care a fost golgheterul Ligii 1 a României acum câteva sezoane, a ieșit la o seară de distracție cu un bun prieten. Așa cum se și cuvine în astfel de circumstanțe, ambii au dat drumul „robinetului” lui Bacchus și au dat pe gât câteva pahare de vin.

Se vede clar că Gnohere s-a simțit foarte bine, chiar dacă forma lui fizică nu o duce chiar atât de bine, având în vedere că imaginile l-au surprins chiar în timp ce șchiopăta.

Însă, surpriză: la final, fotbalistul s-a urcat în mașina prietenului, condusă, exact, de respectivul prieten. Asta în condițiile în care a tras puțin la măseluță un pahar de vin.

Cine este Harlem Gnohere

Harlem Gnohere, născut Paris, Franța, este un fotbalist de origine ivoriană, care momentan joacă la FCSB. În sezonul 2017-2018, a câștigat titlul de golgheterul Ligii 1 a României.

Formarea și-a făcut-o la echipa Troyes AC, după care a emigrat, de foarte tânăr, în Elveția. În 2010, a ajuns și în Belgia, acolo unde a ieșit în evidență la echipa Royal Excelsior Virton, din Divizia a treia. A devenit cel mai bun marcator al Diviziei a doua belgieie în 2012, pe când juca la Sporting Charleroi.

Prima echipă românească unde a prestat a fost Dinamo București, unde a fost cel mai bun marcator al echipei, în sezonul 2015-2016, reușind să acumuleze 12 goliri marcate în campionat. La FCSB a fost transferat în 2017, pentru suma de 250.000 de euro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro