VIDEO PAPARAZZI/ Dovada că Lavinia Pîrva a început să aibă emoţii! Ce pregătiri face viitoarea mămică

+4 click pentru
galerie

Ziua cea mare se apropie cu repeziciune pentru graviduţa Lavinia Pîrva, iar pentru că a început să aibă emoţii, artista a luat o decizie radicală.

Paparazzii SPYNEWS au surprins-o pe artistă în timp ce o conducea pe mama soacră la apartamentul în care a locuit până în ziua în care s-a mutat cu actualul soţ, Ştefan Bănică Jr. Semn că Lavinia se aşteaptă ca bebe să vină pe lume din clipă în clipă, aşa că pleacă de acasă doar când are lângă ea un ajutor de nădejde.

Lavinia Pîrva a coborât cu greu de la volan, s-a asigurat că poate traversa fără probleme şi a păşit spre bloc, moment în care ceva i-a atras atenţia. Intrigată de ceea ce văzuse, Lavinia a început să discute aprins cu soacra ei, gesticulând larg, iar la scurt timp s-a alăturat conversaţiei şi o vecină.

Lavinia Pîrva, în vârstă de 34 de ani, și Ștefan Bănică, 51 de ani, sunt împreună de peste șase ani, iar în 2017 s-au căsătorit în mare secret, în Bulgaria. Conform unica.ro, Ștefan Bănică a anunțat că va deveni tată pentru a treia oară în cadrul concertului susținut la Sala Palatului în luna decembrie a anului trecut: „Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară”. Ştefan Bănică mai are doi copii, pe Radu Ştefan, în vârstă de 16 ani, din relaţia cu Camelia Constantinescu, şi pe Ana Violeta, în vârstă de 10 ani, din mariajul cu Andreea Marin.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro