VIDEO PAPARAZZI / Dovada că virusul ucigaş a speriat toată România! Ce precauții și-a luat Dana Războiu când a ieșit în public!

Coronavirus a reușit să bage panica în vedetele din România. Este și cazul Danei Războiu, care a fost surprinsă de către paparazzii Spynews.ro în timp ce-și făcea provizii pentru carantină. Ce precauții și-a luat fosta știristă la cumpărături? 

Și-a făcut provizii pentru carantină

Dana Războiu nu are nevoie de prea multe prezentări, clasându-se printre cele mai cunoscute vedete de la pupitrul știrilor. Cu toate că a luat decizia de a se retrage de pe micile ecrane, fosta prezentatoare a rămas în atenția presei. Și cum ne aflăm în plină epidemie de coronavirus, Dana s-a gândit să se protejeze cum știe ea mai bine!

Paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, au surprins-o pe doamna Războiu în acțiune. Îmbrăcată sport, cu pantaloni de trening, un tricou și un trenci, fosta știristă a mers la bancă pentru a scoate o sumă de bani, iar mai apoi a dat goană în supermarket-uri, aprovizionându-se cum se cuvine pentru carantină. 

Ce ”accesorii” a purtat Dana Războiu la cumpărături 

Și acum e acum! Detaliile care ne-au atras atenția au fost ”accesoriile” pe care Dana Războiu le-a ales pentru ținuta ei: o pereche de mănuși albe de protecție, semn că vedeta noastră este speriată până peste cap de coronavirus. După ce și-a umplut coșul cum trebuie, fosta prezentatoare de la pupitrul știrilor a ieșit din supermarket cu două pungi pline de cumpărături. E clar că nu are de gând să mai iasă prea curând din casă!

Ajunsă la mașină, Dana Războiu și-a aranjat frumos proviziile în portbagaj și s-a urcat la volanul bolidului său, gata să urmeze drumul spre casă, însă nu oricum, ci tot cu mănușile în mâini! Cine știe de unde apare virusul, nu-i așa? 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro