VIDEO PAPARAZZI / E chef în bucătărie, dar se pune pe ultimul loc! Cătălin Scărlătescu, prins în timp ce încerca să-şi ascundă cumpărăturile

Cătălin Scarlatescu, la cumpărături © spynews.ro

În urmă cu două săptămâni Chef Cătălin Scărlătescu a fost surprins în timpul unei sesiuni fulger de cumpărături, iar situaţia s-a repetat şi astăzi. De data aceasta însă, Cătălin Scărlătescu s-a grăbit să achiziţioneze de la un supermarket, o casoletă de mâncare.

Este unul dintre cei buni bucătari, are fel şi fel de proiecte în derulare, restaurante, iar timpul nu îi permite mereu să gătească şi pentru el. Este de înţeles, iar faimosul bucătar cu siguranţă pune mulţumirea clienţilor înaintea dorinţelor sale, lucru demn de lăudat! Îndrăgitul jurat de la "Chefi la Cuţite" a fost surprins de paparazzii www.spynews.ro în timp ce ieşea dintr-un supermarket cu o casoletă de mâncare, pe care a încercat să o ascundă de ochii trecătorilor. 

Cătălin Scărlătescu şi-a terminat repede cumpărăturile şi, în timp ce mergea pe stradă, a încercat de nenumărate ori să ţină casoleta cât mai ferită, într-o mână, puţin spre spate, deşi admiratorii săi cu siguranţă sunt conştienţi că timpul, pentru el, este preţios când are atât de multe proiecte în derulare şi restaurante de care trebuie să aibă grijă.

Faimosul Chef Cătălin Scărlătescu era îmbrăcat lejer, cu ochelari de soare şi avea un mers degajat. A fost însoţit la cumpărături de un prieten, iar spre final, un alt cunoscut al celor doi s-a apropiat. Cum nici în astfel de momente nu poate lăsa responsabilităţile deoparte, Cătălin Scărlătescu a vorbit la telefon preţ de câteva minute bune, probabil pentru a-şi ţine afacerile sub control. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro