VIDEO PAPARAZZI / E înconjurat numai de bombe sexy, dar ochii lui sunt numai la.. ea! Cum își răsfață Tudor de la Fly Project soția! Dovada că este un familist convins! 

Tudor Ionescu de la Fly Project este un exemplu de "așa da"! Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe artist în timp ce-și arăta latura romantică. Și cum altfel, dacă nu fața de soția lui? 

Tudor de la Fly Project nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Ei bine, cu toate că este mereu pe drumuri către concerte sau pe scenă, artistul nu uită de familie, mai ales dacă vine vorba de frumoasa lui soție, Ana! 

Își tratează soția regește 

Paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, l-au surprins pe cântărețul nostru în timp ce-și arăta latura romantică, pe care desigur puțini o cunosc. Și cum altfel, dacă nu fața de soția lui, pe care o tratează ca pe o regină!

Vremea frumoasă de afară le-a făcut poftă de ieșit "Ioneștilor", așa că, Tudor a ales să-și răsfețe iubita la un cunoscut restaurant din Capitală. Artistul a fost surprins la ieșire, atunci când își lua rămas bun de la prietenii care i-au însoțit la masă pe cei doi. Aa, și asta nu este tot! Alături de ei a fost și micuța Ilinica, minunea cuplului! 

Deși este mereu înconjurat de bombe sexy, fie la concerte, fie la filmările videoclipurilor, Tudor are ochi numai pentru blondina lui, care, ce-i drept, e frumoasă foc! Nu prea sunt interesați de faptul că sunt persoane publice, drept urmare, cei doi au ales să se îmbrace cât mai lejer, combinând ținutele cu o pereche de ochelari de soare! 

Tudor a fost întotdeauna considerat un cavaler și asta o spunem și noi. În drum spre mașină se poate observa clar cum artistul cară mai multe cadouri, semn că cei doi au sărbătorit ceva important împreună cu prietenii. Ce mai e de spus în această situație? Anamaria e cea mai norocoasă femeie din lume!  

Anamaria Ionescu a prezentat în trecut meteo

Da, da! Cum auziți! Puțini sunt cei care știu sau își amintesc de frumoasa blondină, care în trecut a prezentat meteo în cadrul Observatorului. A decis să renunțe la televiziune în anul 2016, atunci când a pus proiectele personale pe primul loc. Între timp a devenit mămică, iar viața ei și a lui Tudor s-a schimbat radical, în cel mai frumos mod.  

„Am simţit pur şi simplu că a venit momentul să mă ocup de alte lucruri care îmi plac şi pe care nu le puteam face din cauza lipsei de timp. Sunt pasionată de designul interior şi vreau să încerc să dezvolt o afacere în domeniul acesta”, povestea Anamaria în urmă cu ceva timp, pentru Spynews.ro. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro