VIDEO PAPARAZZI / E jupân în bucătărie, iar în trafic ştie meserie! Iată cum „driblează” aglomeraţia chef Florin Dumitrescu

+4 click pentru
galerie

Jupân în bucătăria show-ului „Chefi la cuţite”, Florin Dumitrescu face senzaţie atunci când apare pe străzile din Bucureşti. Îndrăgitul chef a găsit soluţia pentru a „dribla” traficul cumplit din Capitală.

În timp ce şoferii îşi fac nervi la volan, din cauza aglomeraţiei care sufocă oraşul, Florin Dumitrescu se descurcă de minune în trafic. Totul cu ajutorul „jucăriei” sale, o trotinetă electrică, scumpă, dar eficientă.

Cu câteva zile în urmă, celebrul bucătar a făcut senzaţie pe două roţi. Îmbrăcat complet în negru, exact culoarea trotinetei sale, Florin Dumitrescu a depăşit fiecare maşină aflată în trafic. Atent, chef-ul s-a asigurat la fiecare manevră pe care a efectuat-o.

În timp ce şoferii îşi tocau nervii în aglomeraţie, Florin Dumitrescu şi-a continuat deplasarea nestingherit. Totul sub privirile paparazzilor Spynews.ro, care l-au filmat pe acesta în timp ce circula cu trotineta prin oraş. Probabil, acesta a stârnit invidie, însă ce condeată? Important e că chef-ul a ajuns la timp în locul în care îşi dorea.

Un bărbat fericit

Chef Florin Dumitrescu şi Cristina, soţia sa, s-au căsătorit în iunie 2014. Primul copil al cuplului, Ava Elisabeta, a venit pe lume în iunie 2013. În aprilie 2015 s-a născut şi cea de-a doua fetiţă a lor, Mia.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / “Ghiţă”, fata asta este fiţă! Cum arată Cleopatra Stratan la 12 ani de la lansarea hitului care a făcut-o celebră

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / „Tata Puiu” e mână largă! Anghel Iordănescu, surprins în timp ce dădea şpagă

Cu mult înainte de a deveni un bucătar celebru, Florin Dumitrescu a fost un sportiv de succes. În copilărie, el a făcut polo, iar rezultatele pe care le-a obţinut au fost remarcabile. Chef-ul a fost campion municipal şi naţional la polo.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro